Trei fete s-au înfipt cu motocicletele într-un TIR. Una dintre ele ar fi fost băută

Last Updated on iulie 22, 2024 Trei fete s-au înfipt cu motocicletele într-un TIR. Una dintre ele ar fi fost băută 1

Momente grele pentru trei tinere care au ajuns la spital după ce au intrat cu motocicletele într-un TIR. Potrivit unor surse din anchetă, una dintre fete era băută.

Trei motociclete au intrat într-un TIR, pe DJ226, în dreptul stației Midia, spre Năvodari. La fața locului au fost solicitați pompierii din cadrul ISU Dobrogea.
Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs între un tir și 3 motociclete. La fata locului au fost alocate 2 echipaje de prim ajutor, elicopterul SMURD și o mașină de stingere. 3 victime de sex feminin au fost asistate medical la locul evenimentului, ulterior fiind transportate la spital, conștiente, cooperante pentru investigații medicale amănunțite“, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța, conform Observator Tv.

Trei fete s-au înfipt cu motocicletele într-un TIR. Una dintre ele ar fi fost băută 2 Trei fete s-au înfipt cu motocicletele într-un TIR. Una dintre ele ar fi fost băută 3 Trei fete s-au înfipt cu motocicletele într-un TIR. Una dintre ele ar fi fost băută 4 Trei fete s-au înfipt cu motocicletele într-un TIR. Una dintre ele ar fi fost băută 5 Trei fete s-au înfipt cu motocicletele într-un TIR. Una dintre ele ar fi fost băută 6

Potrivit unor surse din anchetă, motociclistele se întorceau din localitatea Corbu când au pierdut controlul într-o curbă, ricoșând în TIR. Se pare că una dintre cele trei motocicliste implicate în accident avea o alcoolemie de 0.23 mg alcool/l, scrie Ziua de Constanța.

O mașină în care se aflau cinci femei a căzut într-o prăpastie. O persoană a murit
O femeie în vârstă de 78 de ani a murit într-un accident rutier petrecut duminică după-amiază în zona pădurii Baisa, județul Harghita. Victima se afla în mașină alături de fiica ei și alte trei femei, toate întorcându-se de la o nuntă, scrie Antena 3.

Trei fete s-au înfipt cu motocicletele într-un TIR. Una dintre ele ar fi fost băută 7

Autoturismul marca Skoda, condus de o femeie de 50 de ani, se îndrepta spre oraș când, din cauza oboselii, șoferița a pierdut controlul volanului. Mașina a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat într-o râpă, aterizând pe cupolă. Cele cinci ocupante ale vehiculului au suferit multiple traumatisme în urma impactului.

La fața locului au intervenit mai multe ambulanțe și autospeciale de descarcerare și stingere a incendiilor. Toate cele cinci victime, de sex feminin, au fost transportate la spital. Femeia de 78 de ani, mama șoferiței, a fost preluată de o ambulanță cu medic SMURD, însă, pe traseu, a intrat în stop cardiac. Manevrele de resuscitare au continuat și la Urgențe, dar medicii nu au reușit să-i salveze viața.

Celelalte victime sunt două femei de 50 de ani, una de 34 de ani și o minoră de 13 ani. Fetița este stabilă, iar șoferița a suferit fracturi costale, contuzie pulmonară și o fractură de maleolă tibială dreaptă.

Una dintre pasagerele de 50 de ani are o fractură de bază de craniu și pneumotorax drept, iar cealaltă prezintă o fractură de gambă dreaptă.

Polițiștii criminaliști au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului. Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În prezent, se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

”Urmare eveniment produs în Pasul Cașin/HR – la fața locului, au fost identificate 5 victime, dintre care 1 decedată și 4 conștiente care, după evaluarea medicală, au fost transportate la spital, cu diferite traumatisme”, anunță poliția.

Previous Story

Un autoturism era să fie măturat de pe șosea de un TIR care circula cu viteză pe o centură ocolitoare

Next Story

Brașov. Începe festivalul medieval „Teutonic Fest Hãrman”