Soții care l-au ucis pe iubitul fiicei lor au fost arestați preventiv

Last Updated on iulie 17, 2024 Soții care l-au ucis pe iubitul fiicei lor au fost arestați preventiv 1

Victor S. și Mariana E., soții care l-au ucis pe iubitul fiicei lor în noaptea de duminică spre luni au fost arestați preventiv. Aceștia vor sta după gratii timp de 30 de zile până când se vor dispune noi măsuri.

Victor, un tânăr în vârstă de 28 de ani din Arpașu de Jos, județul Sibiu, a fost omorât în noaptea de duminică spre luni de către părinții fetei de care era îndrăgostit. În acea noapte a mers la locuința ei, după ce fata i-ar fi trimis un mesaj în care îi spunea că nu se mai înțelege cu părinții. Tânărul tocmai ce revenise în țară, din Anglia, special pentru fată, scrie Ora de Sibiu.

Ajuns la locuința tinerei, părinții acesteia au tăbărât pe el. L-au bătut până când bărbatul a căzut într-o baltă de sânge. Abia după două ore aceștia au sunat la 112. Deși era în viață când au ajuns medicii la fața locului, tânărul a decedat în ambulanță, în drum spre spital, în urma unui stop cardio-respirator. L-au împins pe scări, l-au lovit de mai multe ori cu capul de trepte și l-au  cotonogit și cu bâtele, scrie Salut Făgăraș.

Prim-procurorul adjunct Mihaela Ruginosu, al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu: „Din coroborarea mijloacelor de probă administrate în cauză până în acest moment procesual, rezultă că în noaptea de 15.07.2024, în jurul orei 4,00, victima, un bărbat în vârstă de 28 de ani, s-a deplasat la locuința celor doi soți cu scopul de a se întâlni cu fiica acestora, în vârstă de 19 ani. După ce a pătruns în curte pe poarta descuiată și a bătut la ușa de intrare în imobil, pe fondul unui conflict spontan, cei doi inculpați au aplicat victimei mai multe lovituri cu corpuri contondente, aceasta fiind și împinsă și proiectată de mai multe ori cu capul de treptele scărilor, lovituri în urma cărora a survenit decesul”.

Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu și în consecință: (…) dispune arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 16.07.2024, până la 14.08.2024, inclusiv a fiecăruia dintre inculpații: 1. C.V.S., cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor, în prezent aflat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, 2. C.M.E., cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de omor, în prezent aflată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu”, se arată în soluția pe scurt a magistraților, conform Ora de Sibiu.

Cei doi soți au dreptul să conteste măsura în termen de 48 de ore de la pronunțare.

Previous Story

Brașov. Polițistul Marian Godină – prima captură după revenirea la serviciu! „Am sprintat după ei ca atunci când e pe foc laptele Măriucăi și dă în clocot!”

Next Story

Brașov. Cazul celor doi bărbați electrocutați în piscină. “A fost feţita ziua în ea. Seara s-au băgat ei”