Trei motocicliste au fost filmate când intră pe contrasens într-un TIR. Soțul uneia dintre victime: „Eu eram în față, am depășit, am mers drept, am trecut de curbă”

Last Updated on iulie 22, 2024 Trei motocicliste au fost filmate când intră pe contrasens într-un TIR. Soțul uneia dintre victime: „Eu eram în față, am depășit, am mers drept, am trecut de curbă” 1

Un grav accident rutier a avut loc în această dimineață între localitățile Năvodari și Corbu. Din primele informații trei femei aflate pe motociclete au intrat într-un autotren. Toate cele trei victime au fost preluate de cadrele medicale și transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constnața.

Soțul uneia dintre victime a povestit cum s-a petrecut evenimentul rutier soldat cu rănirea celor trei motocicliste.
Eu eram în față, am depășit, am mers drept, am trecut de curbă iar în spatele meu grupul de trei prietene au acroșat un TIR care circula pe contrasens.

Au făcut curba, dar din cauza unei viteze puțin mai mari nu și-au dat seama cât de strânsă era curba și au intrat puțin pe contrasens. Două sunt stabile, nu au fracturi. Agravant a fost că cele din urmă au venit peste cea din față, cea care a acroșat tirul. Are fracturi la ambele mâini, la un picior și o sângerare internă la splină. Veneam de la Vadu unde am petrecut câteva zile la cort“ – a precizat Andrei Chica, soțul uneia dintre victime, citat de Ziua de Constanța.

Amintim că impactul a fost surprins de o cameră de bord amplasată pe un autoturism care circula în spatele autotrenului. În imagini se vede cum s-a petrecut evenimentul rutier.

Trei victime de sex feminin au fost asistate medical la locul evenimentului, ulterior fiind transportate la spital, conștiente, cooperante pentru investigații medicale amănunțite”, au transmis cei ed la SMURD, conform Libertatea.

Previous Story

Medicul Dan Grigorescu: „S-au împlinit 50 de ani. Cui îi pasă? Anul acesta, în iulie, s-au împlinit exact 50 de ani de când există oficial secția de chirurgie plastică și reconstructivă, parte a ceea ce a fost la început Spitalul Județean Brașov, devenit între timp, și Clinic, și de Urgență.”

Next Story

Lucrări la Gara Braşov. Liniile 1, 2 şi 3 au fost demontate, călătorii sunt direcţionaţi către liniile 8 şi 9. Nu se vor realiza lucrări la clădirea gării