Poiana Brașov. Un urs a răsturnat o remorcă şi a avariat o maşină. Urs filmat „la cules” de porumb într-un lan dintre Ghimbav și Codlea

Last Updated on iulie 22, 2024 Poiana Brașov. Un urs a răsturnat o remorcă şi a avariat o maşină. Urs filmat „la cules” de porumb într-un lan dintre Ghimbav și Codlea 1

Urșii încep să-și facă iar simțită prezența. Unul a fost filmat în timp ce „inspecta” un lan de porumb dintre Ghimbav și Codlea, altul și-a făcut „de cap” pe drumul spre Poiana Brașov.

Un urs a fost filmat în timp ce „inspecta” un lan de porumb dintre Ghimbav și Codlea. „Se vede cât de mare este. Vine destul de des, chiar și în timpul zilei”, a spus cel care a realizat filmarea. Fermierii se tem sa nu dea nas în nas cu animalul, când merg să facă diverse operațiuni agricole pe câmpurile cultivate din zonă, scrie Biz Brașov.

Noaptea trecută, Drumul Poienii din Brașov a fost scena unui incident neobișnuit. Un urs, probabil în căutare de hrană, a provocat pagube semnificative în zonă, conform brasov.net.
Animalul sălbatic a răsturnat o remorcă și a avariat un autoturism parcat în apropiere.

Un urs a fost filmat între Sebeș și Petrești
Prezența unui urs a fost semnalată în noaptea de duminică spre luni, în zona localității Petrești, județul Alba. Animalul a fost filmat de cetățeni pe strada Dorin Pavel (DN 67C), între municipiul Sebeș și localitatea Petrești, scrie Alba 24.

Potrivit ISU Alba, a fost emis un mesaj RO-Alert locuitorilor din zonă.

Previous Story

Un copil a murit după ce i-a căzut o poartă de fotbal în cap

Next Story

Ce arată analiza unei gogoși duse de Pro TV la DSV