Paradisul Acvatic Brașov, 17 ani. „Aniversăm 17 ani plini de distracție alături de voi! ”

Last Updated on iulie 23, 2024 Paradisul Acvatic Brașov, 17 ani. „Aniversăm 17 ani plini de distracție alături de voi! ” 1

Paradisul Acvatic sărbătorește 17 ani de la înființare. Paradisul Acvatic s-a deschis în iulie 2007 şi întruneşte toate condiţiile pentru a reprezenta un adevărat complex de sănătate, fiind întins pe o suprafaţă de 12.000 mp parte acoperită şi 12.000 mp destinaţi sezonului estival.

Paradisul Acvatic: „Azi este MARE SĂRBĂTOARE în Paradisul Acvatic!! ✨🎊🎉
Aniversăm 17 ani plini de distracție alături de voi!! 💙
Mulțumim pentru toate amintirile !! ✨
P.s Marinel vă pregăteşte o surpriză… 😍”

Paradisul Acvatic Brașov, 17 ani. „Aniversăm 17 ani plini de distracție alături de voi! ” 2 Paradisul Acvatic Brașov, 17 ani. „Aniversăm 17 ani plini de distracție alături de voi! ” 3 Paradisul Acvatic Brașov, 17 ani. „Aniversăm 17 ani plini de distracție alături de voi! ” 4 Paradisul Acvatic Brașov, 17 ani. „Aniversăm 17 ani plini de distracție alături de voi! ” 5 Paradisul Acvatic Brașov, 17 ani. „Aniversăm 17 ani plini de distracție alături de voi! ” 6

Cu o capacitate de 3000 de persoane, aqualand-ul dispune de: 6 piscine interioare, piscine în aer liber, lazy river, tobogane cu apă interioare și exterioare, saune, jacuzzi, grotă de relaxare, saloane de masaj, sală de fitness, teren de fotbal acoperit, restaurant şi terase.

Complexul utilizează cea mai avansată tehnologie de tratare a apei din piscine cuprinzând un sistem performant de filtrare şi tratare ce presupune folosirea echipamentelor de ultimă generaţie, dotate cu microprocesoare care transmit pompelor dozatoare valoarea optimă de substanţă necesară dozării. În acest mod, valorile optime nu sunt depăşite niciodată, obţinându-se o apă perfect curată.

În plus, se mai utilizează şi o tehnologie de filtrare cu ultraviolete pentru menţinerea calităţii apei în parametri normali.

Previous Story

Medic din Brașov, prins în flagrant în timp ce lua mită de la un pacient

Next Story

Medic din Brașov, prins în flagrant în timp ce lua mită de la un bătrân de 70 de ani. Ce spune conducerea spitalului