Momentul în care un pompier coboară într-un șantier inundat pentru a salva un câine

Last Updated on iulie 4, 2024 Momentul în care un pompier coboară într-un șantier inundat pentru a salva un câine 1
Un militar a coborât aproximativ șase metri pentru a ajunge la patrupedul înconjurat de apă. După câteva minute, salvatorul a reușit să recupereze animalul. Câțiva oameni cu suflet mare au luat câinele pentru a-l îngriji, scrie Stirile Pro Tv.

Bietul animal a căzut în fundația inundată unui bloc aflat în construcție, la o diferență de nivel de peste șase metri… Echipajul salvatorilor a ajuns la fața locului, iar un militar a coborât să îl recupereze pe micuțul speriat, conform Suceava News.

”Misiunea a avut un final fericit, și toată lumea – pompierii și inimoșii care au sunat la 112 – a fost mulțumită!”, au transmis reprezentații ISU Suceava.

Cățel căzut într-o fântână de 20 m adâncime, salvat de pompierii nemțeni
În data de 30.06.2024, ca urmare a unui apel la 112 de la ora 08:24, un echipaj de pompieri cu o autospecială complexă pentru intervenție (din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț) împreună cu membri ai SVSU Borlești au intervenit pentru scoaterea unui câine căzut într-o fântână de 20 m adancime.

Momentul în care un pompier coboară într-un șantier inundat pentru a salva un câine 2

S-a acționat pentru scoaterea animalului din mediul ostil și predarea acestuia proprietarului, a transmis Căpitan Irina POPA – ISU NEAMȚ, conform Ziar Piatra Neamț.

Previous Story

Femeia acuzată că a mușcat un copil pe plajă se apără: „Eu am alergat după el să îl prind, să îl duc părinților. Nu sunt o nebună”

Next Story

(Foto) Accident Brașov. O fetiță de 4 ani a murit, după ce un autoturism s-a lovit de un TIR pe DN13