Medicul din Brașov acuzat de luare de mită, arest 30 de zile

Last Updated on iulie 25, 2024 Medicul din Brașov acuzat de luare de mită, arest 30 de zile 1

Judecătorii brașoveni au decis arestarea pentru 30 de zile a medicului de la Spitalul CFR, prins în flagrant că a luat mită de la un bătrân de 70 de ani.

Instanța a admis propunerea de arestare preventivă a procurorilor, astfel că medicul din Brașov, acuzat de luare de mită, va fi încarcerat pentru următoarele 30 de zile, scrie Monitorul Expres.

Pentru documentarea probatoriului în dosarul penal întocmit, procurorul de caz a delegat polițiștii Direcției Generale Anticorupție (DGA) – Serviciile Județene Anticorupție din Covasna, Brașov și Harghita – să efectueze cinci percheziții domiciliare. Dintre acestea, trei au avut loc la spitalul unde este angajat medicul, iar două la locuințele unor persoane fără calitate specială din localitatea Sânpetru, județul Brașov.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, care instrumentează acest dosar, au identificat 10 cazuri în care medicul a primit bani pentru a realiza proceduri pe care era obligat să le facă, potrivit atribuţiilor sale. Medicul fusese prins în flagrant în timp ce primea 200 de lei de la un pacient, scrie G4Media.

Previous Story

Accidente Brașov. O maşină a derapat de pe şosea și a rămas blocată pe șine. Un autoturism s-a răsturant la intrarea în oraș

Next Story

Brașov. Mesaj Ro Alert, apariție urs, miercuri seară