Medicii au amputat piciorul fetiței lovite cu mașina în parcarea unui parc

Last Updated on iulie 30, 2024 Medicii au amputat piciorul fetiței lovite cu mașina în parcarea unui parc 1

Probleme pentru fetița lovită cu mașina de un băiat de 17 ani. Medicii de la Spitalul “Grigore Alexandrescu” din București au decis să amputeze piciorul fetiței rănite în accidentul rutier de duminică, lângă un parc din București. Tânărul care a provocat accidentul și care a rănit fetița și i-a ucis fratele a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Prietenul său, cel care i-a lăsat mașina pe mână, este cercetat sub control judiciar.

Din păcate la câteva ore de la operația de replantare, în cursul serii au apărut complicații din cauza sindromului de strivire suferit în urma accidentului. Erau complicații care îi puneau viața în pericol, astfel că s-a decis amputația membrului inferior afectat de urgență.
Astăzi starea fetiței este stabilă, ușor ameliorata față de ieri. Este in continuare intubată și ventilată mecanic,” au transmis, marți, medicii, conform Antena 3.

Reprezentanții Spitalului de copii Grigore Alexandrescu au declarat luni dimineață că fetița de șapte ani a fost adusă de SMURD în stare gravă, intubată și ventilată mecanic cu cvasiamputație de picior stâng, de la nivelul coapsei.

Tatăl șoferului care a ucis un copil de 9 ani, mesaj incredibil după ce fiul său a fost reținut
Bărbatul regretă fapta fiului său, dar în același timp spune că tânărul este totuși încă un copil. Chiar dacă neglijența fiului său a curmat o viață și a distrus o familie, bărbatul îi ia apărarea adolescentului.

Este un puști de 16 ani și jumătate. S-a urcat la volan să se plimbe. Dumneavoastră nu ați fost începător? Este un copil… Ne pare rău, nu am vrut să se întâmple treaba asta. În urma accidentului au fost avariate și alte vehicule parcate în apropiere. Îmi pare mie rău, îmi pare mie rău pentru treaba asta, să știți.
Dumneavoastră aveți copii? Dacă copilul dumneavoastră face ceva ce nu doriți vă pare bine, ca să îmi pară și mie bine? Îmi pare rău pentru telespectatori, sa știți că suntem oameni din cartier, nu am vrut să se întâmple treaba aceasta.

Nu știu dacă vouă vă pare bine sau dacă aveți copii”, a spus tatăl minorului care a ucis un băiețel de 9 ani și a băgat-o în spital pe sora lui, scrie antena3.ro, conform Kanal D.

Previous Story

Guvernul pregătește pentru Brașov instituirea de zone cu restricții sau taxe pentru autovehicule. „Zone cu nivel scăzut de emisie”

Next Story

FlyLili a anunțat că începe zborurile de la Aeroportul Brașov din 4 august