Medic mort într-un accident. A fost aruncat din maşina decapotabilă, pe câmp, pentru că nu purta centură

Last Updated on iulie 31, 2024 Medic mort într-un accident. A fost aruncat din maşina decapotabilă, pe câmp, pentru că nu purta centură 1

Un bărbat de 50 de ani, medic de familie şi-a pierdut viaţa după ce a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara şoselei.

Impactul i-a fost fatal, întrucât nu purta centură, fiind aruncat la câţiva metri din maşina decapotabilă, într-un câmp din localitatea Bârsău de Sus, județul Satu Mare, scrie Observator TV.
Medicul, singurul din raza comunei, s-ar fi întors de la un consult medical la domiciliul pacientului.

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare explică cum s-a produs accidentul teribil în care a murit medicul de familie din comuna Bârsău, județul Satu Mare, conform presasm.ro: ”La data de 30 iulie a.c., în jurul orei 13.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, în localitatea Bârsău de Sus.

Medic mort într-un accident. A fost aruncat din maşina decapotabilă, pe câmp, pentru că nu purta centură 2

Medic mort într-un accident. A fost aruncat din maşina decapotabilă, pe câmp, pentru că nu purta centură 3

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto, în vârstă de 50 de ani, din Satu Mare, ar fi pierdut controlul asupra autoturismului la volanul căruia s-ar fi aflat, răsturnându-se în afara părții carosabile. Din producerea evenimentului a rezultat decesul bărbatului. În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”

Medic mort într-un accident. A fost aruncat din maşina decapotabilă, pe câmp, pentru că nu purta centură 4 Medic mort într-un accident. A fost aruncat din maşina decapotabilă, pe câmp, pentru că nu purta centură 5

Previous Story

Două turiste s-au trezit fără corturi și rucsacuri în vârful muntelui Făgăraș

Next Story

Accidente Brașov. 5 răniți la ieșire spre Predeal. 3 răniți la Vlădeni