Medic din Brașov, prins în flagrant în timp ce lua mită de la un bătrân de 70 de ani. Ce spune conducerea spitalului

Last Updated on iulie 23, 2024 Medic din Brașov, prins în flagrant în timp ce lua mită de la un bătrân de 70 de ani. Ce spune conducerea spitalului 1

Cum polițiștii s-au jenat de mita mică, 200 de lei, și nu au spus cine este medicul și de la ce spital, reporterii Pro TV au preluat inițiativa. Ei spun că vizată de anchetă este și o asistentă.

Anchetatorii au descins în cabinetul șefului secției interne de la Spitalul CFR din Brașov chiar în timpul unei consultații. Au găsit asupra doctorului un plic cu 200 de lei pe care pacientul, un bătrân de peste 70 de ani, îi dăduse ca să obțină o simpla scrisoare medicală, spun cei de la Pro Tv.

Procurorii spun că, în cele trei luni în care l-au urmărit pe medic, au descoperit că mita devenise o rutină pentru el. Flagrantul a fost urmat de 5 percheziții, dintre care trei la spitalul în care activează medicul prins în flagrant, iar două la locuințele din Sânpetru ale unor persoane fără calitate specială în dosar, scrie Europa FM.

Conducerea spitalului susține că nu știa de acest obicei al medicului, dar promite o anchetă internă și măsuri drastice. Roxana Lazăr, consilier juridic Spitalul CFR Brașov: „Cercetarea penală continuă și, pe cale administrativă, se efectuează și cercetare internă și se aplică măsurile, până la desfacerea contractului de muncă se poate merge”.

Procurorii trebuie să decidă dacă îl pun sub acuzare și pe bătrânul care a dat mită. Acesta le-a spus că se temea că va fi ignorat dacă nu îi va da doctorului o “atenție”.

Previous Story

Paradisul Acvatic Brașov, 17 ani. „Aniversăm 17 ani plini de distracție alături de voi! ”

Next Story

Un copil de aproape doi ani a murit după ce a căzut peste el un corp de mobilă. Un copil a murit în piscină. Mama şi-a văzut fiul de 3 ani pe fundul piscinei şi a sunat la 112