(Video) Prețuri mari la mâncare pe litoral. Brașovul i-a egalat la Street Food Festival. „70 de lei kilogramul de cartofi”

Last Updated on iulie 15, 2024 (Video) Prețuri mari la mâncare pe litoral. Brașovul i-a egalat la Street Food Festival. „70 de lei kilogramul de cartofi” 1

Presa națională este scandalizată de prețurile mari de pe litoralul românesc. Dar astfel de prețuri au fost și în weekend la Brașov, la Street Food Festival.

Cei care vor să-și petreacă concediul pe litoralul românesc vor fi nevoiți să bage mai adânc mâna în buzunar. Asta a trăit și un român care a decis să ia masa la un restaurant cu autoservire.
Turistul a publicat pe Facebook un videoclip cu bonul pentru o masă la un restaurant cu autoservire. Spre exemplu, bărbatul a trebuit să scoată din buzunar aproape 57 de lei pentru o frigăruie, scrie Adevarul.

În același timp, o porție de 250 de grame de hamsii costă 35 de lei, iar o singură lipie costă 7 lei.
Nici murăturile nu sunt mai ieftine în toiul sezonului estival, turistul a trebuit să scoată din buzunar aproape 37 de lei. Totodată, o porție de cartofi pai costă aproape 21 de lei.
Ba mai mult, pentru două felii de cașcaval pane, același turist a plătit peste 40 de lei.

La Street Food Festival Brașov prețul unei porții de cartofi a fost tot 20 de lei, porția de șnițel 40 de lei, burgerii peste 50 de lei.

@omuldinteren Nu stiu daca ati fost sau nu, dar acolo lasi lejer cateva sute de lei… mna #streetfood #brasov #mancare #romania ♬ sunet original – omuldinteren

Previous Story

Brașov. Cod Roșu de căldură intensă și persistentă, caniculă, disconfort termic deosebit de accentuat

Next Story

(Video) Și-a băgat vaca în piscină ca să înoate cu el. Căldură mare