Jandarmii au scos șarpele din dormitor. Alt șarpe scos din altă locuință

Last Updated on iulie 25, 2024 Jandarmii au scos șarpele din dormitor. Alt șarpe scos din altă locuință 1

Șerpii se pare că nu mai suportă căldura și aleg să se răcorească prin dormitoarele oamenilor, spre nemulțumirea, evident, a proprietarilor.

O echipă a Jandarmeriei Argeș a intervenit de urgență, reușind să captureze, cu echipamentul din dotare, șarpele de dimensiuni medii, care se afla în dormitor.

Potrivit unui comunicat de presă al Jandarmeriei Argeș, șarpele a fost eliberat într-o zonă naturală, departe de locuințe, conform procedurilor standard.
IJJ Argeș le reamintește cetățenilor că, în cazul în care se confruntă cu situații similare, este important să-și păstreze calmul și să nu încerce să captureze sau să manipuleze animalul pe cont propriu.

Apelul la 112 este cea mai sigură opțiune, iar echipele specializate vor interveni prompt pentru a asigura siguranța tuturor” – se mai arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Argeș, conform, Jurnalul de Argeș.

Șarpe îndepărtat de jandarmi dintr-o locuință din Craiova
În cursul zilei de astăzi, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, a fost semnalată prezența unui șarpe, într-o locuință situată pe strada Progresului, din municipiul Craiova.

Jandarmii s-au deplasat la adresa indicată și au capturat șarpele, pe care ulterior l-au eliberat în mediul natural, nefiind pusă în pericol nicio persoană.

Previous Story

Brașov. Festivalul Fânului la Șoarș, „Teutonic Fest” la Cetatea Hărman, Festivalul de Artă Sacră Măgura

Next Story

Brașov. Consilierii au votat  restricționarea traficului pe străzile din Centrul Istoric al Brașovului și Schei, cu o condiție