Invazie de viespi agresive în Poiana Brașov. „Nu aveai loc de ele, erau în farfurii, în pahare, oriunde găseau o pată de umezeală se așezau”

Last Updated on iulie 30, 2024 Invazie de viespi agresive în Poiana Brașov. „Nu aveai loc de ele, erau în farfurii, în pahare, oriunde găseau o pată de umezeală se așezau” 1

Primăria Brașov a efectuat astăzi tratamente de dezinsecție în zona împădurită a Poienii Brașov, cu scopul de a combate viespile agresive.

Specialiștii avertizează că viespile au devenit mai agresive din cauza temperaturilor ridicate și a lipsei de apă. Despre experiența sa în acest sens povestește pe Facebook Sorin Bâscă, un antreprenor din Brașov.

Duminică am urcat în Poiana Brașov, în căutare de răcoare, pe care nu am găsit-o. În schimb, am găsit foarte multe viespi, extrem de agresive. Am încercat fără succes să mâncăm pe terasa unui restaurant. Am intrat în interiorul restaurantului, viespile, după noi.

Efectiv, nu aveai loc de ele, erau în farfurii, în pahare, oriunde găseau o pată de umezeală se așezau. A mai fost o astfel de invazie acum 4 ani, iar în fiecare an secetos viespile caută surse de apă”, a scris el, potrivit Biz Brașov.

Potrivit antreprenorului, vegetația care nu este tunsă corespunzător ar putea, de asemenea, crește riscul invaziilor de insecte.

Bărbat înțepat de viespi a intrat în șoc anafilactic la cabana Cuca
Un bărbat a intrat în șoc anafilactic în urma unor înțepături de viespi. S-a întâmplat în zona cabanei Cuca, din Argeș.
Bărbatul a fost stabilizat la cabana Voina și apoi transportat de salvamontisti de urgență până la locul de întâlnire cu ambulanța, scrie jurnaldeargeș.ro.

Previous Story

FlyLili a anunțat că începe zborurile de la Aeroportul Brașov din 4 august

Next Story

Brașov. O ursoaică împreună cu un pui au fost văzuți în apropierea unei case