Incendiu la o fermă din Codlea. „O persoană implicată prezintă atac de panică și dureri toracice”

Last Updated on iulie 31, 2024 Incendiu la o fermă din Codlea. „O persoană implicată prezintă atac de panică și dureri toracice” 1

Flăcări violente au curprins, marți, o fermă aflată la ieșirea din Codlea, în județul Brașov.Pompierii au intervenit imediat, iar incendiul nu s-a extins la clădirile din jur, scrie Stirile Pro Tv.

Vâlvătaia s-a întins pe aproape 500 de metri pătrați. Două depozite, un utilaj agricol și o remorcă încărcată cu baloți au fost afectate. După o oră, focul a fost stins. O persoană a suferit un atac de panică și a ajuns la spital.

„O persoană implicată prezintă atac de panică și dureri toracice, a fost evaluată la fața locului de către echipajul SMURD și este transportată spre spital pentru îngrijiri medicale suplimentare și investigații de specialitate”, informează ISU Brașov, conform Radio Romania Brasov.

Previous Story

Brașov. A fost semnat documentul care marchează înființarea pădurilor parc. Adrian Veştea: „Include crearea de alei ecologice, piste de biciclete, bănci, toalete ecologice, și puncte de informare”

Next Story

Două turiste s-au trezit fără corturi și rucsacuri în vârful muntelui Făgăraș