Gabriela Cristea: „Paradisul nostru bio de la țară, strămutat la oraș în Brașov”

Last Updated on iulie 8, 2024 Gabriela Cristea: „Paradisul nostru bio de la țară, strămutat la oraș în Brașov” 1

Într-un video pe Facebook, Gabriela Cristea și-a prezentat căsuța de la „țară” din Brașov. La primăvară va tăia pomii bătrâni și îi va înlocui cu unii mai tineri.

Ce poate să fie mai frumos decât să-ți începi dimineața, într-o curte undeva la țară. La noi, la țară, înseamnă Brașov. La Brașov nu prea e țară, suntem chiar în oraș.
Și mă uitam așa prin cireș prin vișin și atunci am zis să vă arăt și vouă bucuriile pe care le trăim noi dimineața.

Dar zic să vă arăt pomii de aici care sunt destul de bătrâiori. Și ziceam să vi-i arăt înainte să îi scoatem.
La primăvară, o să refacem, din păcate, din fericire, dar din păcate pentru pomii, aceștia o să îi scoatem și o să refacem curtea.

Și atunci, da? N-or să mai fie aici, dar au dat rod bun atâta timp cât au făcut rod, dar e momentul să punem niște pomi tineri.
Pentru ca și fetele noastre să poată să culeagă” a transmis Gabriela Cristea pe Facebook.

Gabriela Cristea: „Paradisul nostru bio de la țară, strămutat la oraș în Brașov.
Așa ne-am început noi săptămâna.
Săptămână fabuloasă vă dorim! ”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, escapadă romantică fără copii
Gabriela Cristea este conștientă de faptul că momentele de intimitate „fac bine pentru dezvoltarea familiei„. De aceea, la intervale regulate de timp, cei doi își trimit fetițele la părinți, iar ei pleacă departe să se bucure unul de celălalt.

E bine ca din când în când să ne aducem aminte doar de noi doi, așa cum eram pe vremuri. E foarte important să realizăm că celula familiei a fost creată doar de noi doi, de mine și de Tavi, iar fetele au venit după. E important să petrecem timp doar noi doi, așa cum e important să petrecem timp și cu fetele, împreună dar și separat cu fetele, pentru că face foarte bine pentru dezvoltarea familiei noastre”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook, potrivit RTV.

Cum își vor petrece Gabriela Cristea și Tavi Clonda vacanța de vară
Vedeta le-a dezvăluit urmăritorilor săi din mediul online planurile sale pentru vacanța de vară de anul acesta.
Vacanța mea de anul acesta va fi una foarte scurtă și cred că fiecare zi de vacanță am încercat să o valorificăm. Din păcate, nu o să am timp să mă odihnesc, pentru că o să alergăm în diverse locuri. Dacă aș mai fi avut încă o săptămână de vacanță, în care doar să stau, să zac și să încerc să mă refac, ar fi fost mult mai bine, dar asta este, atât o să fie.

Deși sunt sigură că și dacă aș fi avut încă o săptămână în plus de vacanță, probabil ne-am fi făcut un program să plecăm pe undeva, pentru că încercăm să le ducem pe fete în cât mai multe locuri. Plecăm la Disney cu fetele. Pe lângă vacanța de la Disney, am reușit să punctăm și o vacanță în Grecia, pe care era cât pe ce să o ratăm. Ne-am făcut rezervările la mustață, avem și bilete de avion și cazare. Pe lângă asta mai așteptăm o confirmare, să vedem dacă reușim să plecăm și în Bulgaria și cu siguranță vom mai prinde unul-două weekenduri pe litoralul românesc”, a povestit prezentatoarea TV pe rețelele sociale.

Previous Story

 9,98, cea mai mare notă în Brașov, la Bacalaureat

Next Story

9,98. Alexandru Blănaru, cea mai mare medie la Bacalaureat în Brașov, pleacă în Marea Britanie