Foto Brașov. Singura piscină amenajată pe acoperișul unei clădiri este chiar în centrul orașului

Last Updated on iulie 24, 2024 Foto Brașov. Singura piscină amenajată pe acoperișul unei clădiri este chiar în centrul orașului 1

Brașovul are o piscină amenajată pe acoperișul unei clădiri. Este vorba despre cea de pe acoperișul hotelului Radisson Blu Aurum, unitate de cazare inaugurată în urmă cu doi ani în locul fostului Palat al Telefoanelor, în urma unei investiții de 17,5 milioane de euro, scrie Biz Brasov.

Clasificat la cinci stele, hotelul a avut anul trecut 39.000 de oaspeți, pentru anul acesta managementul așteptându-se la o creștere importantă.
La piscina de pe acoperiș pot veni atât oaspeții cazați în hotel, cât și clienți veniți strict pentru a se bucura de apă și de priveliște, hotelul fiind situat în apropierea Muntelui Tâmpa.

Piscina a început să fie unul din locurile de atracție din Brașov, fiind deja contractată pentru evenimente de business sau de familie.

Foto Brașov. Singura piscină amenajată pe acoperișul unei clădiri este chiar în centrul orașului 2 Foto Brașov. Singura piscină amenajată pe acoperișul unei clădiri este chiar în centrul orașului 3

Hotel Belvedere Brasov: 🌞 După o săptămână fierbinte și plină de agitație, e timpul pentru o pauză răcoritoare!
🏖️ Vino să te relaxezi și să te încarci cu energie la piscina noastră!
💦 Pool-bar-ul te așteaptă să savurezi cocktailuri colorate și răcoritoare! 🍹✨

Foto Brașov. Singura piscină amenajată pe acoperișul unei clădiri este chiar în centrul orașului 4

Garden Club Brasov:De ce să te topești la soare ☀️ când te poți relaxa cu un cocktail rece🍹în piscină?
Vino să te deconectezi!🧘‍♀️
Foto Brașov. Singura piscină amenajată pe acoperișul unei clădiri este chiar în centrul orașului 5

Previous Story

Brașov.  Retroparada Verii, pe aleea de Sub Tâmpa. „O expoziție de mașini clasice ce include o varietate diversa de automobile restaurate pana la ultimul detaliu”

Next Story

Structura noului an școlar. Școlarii revin în bancă mai devreme, vacanță de vară mai scurtă