(Foto) Accident Brașov. Un copil rănit, după ce un microbuz s-a răsturnat la Vlădeni

Last Updated on iulie 4, 2024 (Foto) Accident Brașov. Un copil rănit, după ce un microbuz s-a răsturnat la Vlădeni 1

Un microbuz de transport persoane s-a răsturnat ieri pe DN 1, între Vlădeni și Codlea. Un copil şi un adult au fost răniţi.
Şoferul microbuzului a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi s-a răsturnat. Copilul şi bărbatul au suferit mai multe răni şi au fost transportaţi de urgenţă la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, scrie Observator Tv.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1, între localităţile Vlădeni şi Codlea, judeţul Braşov, conducătorul unui microbuz de transport persoane a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat pe suprafaţa carosabilă”, a transmis, miercuri, Centrul Infotrafic, potrivit brasov.net.

(Foto) Accident Brașov. Un copil rănit, după ce un microbuz s-a răsturnat la Vlădeni 2 (Foto) Accident Brașov. Un copil rănit, după ce un microbuz s-a răsturnat la Vlădeni 3

Sursa citată a precizat că, în urma impactului, au rezultat 2 victime, un adult şi un minor, aflate în evaluare medicală.

Previous Story

(Foto) Naționala României, curățenie lună în vestiarul de pe Allianz Arena, după înfrângerea cu Olanda. Corriere dello Sport: „România părăsește Euro 2024 cu un gest de clasă: vestiar curat și scrisoare de mulțumire”

Next Story

„A fost un mini-ciclon”. Furtunile violente au luat pe sus acoperişuri şi au smuls copaci din rădăcini