Explicaţia şoferiţei care a lovit mortal un pieton pe trecere. “M-am asigurat, stânga-dreapta”

Last Updated on iulie 10, 2024 Explicaţia şoferiţei care a lovit mortal un pieton pe trecere. "M-am asigurat, stânga-dreapta” 1

O soferita nu s-a asigurat suficient si s-a urcat cu autoturismul pur si simplu pe pietonul care ii venea din partea dreapta, in vreme ce ea se uita in stanga pentru a vedea daca vine vreo masina pe artera cu sens unic. Aceasta pentru a putea patrunde de pe strada secundara, după ce a iești de la Peco.

Impactul mortal a fost surprins de camerele de supraveghere ale benzinăriei, aflate într-o zonă intens circulată din Timişoara. În imagini se observă cum şoferiţa în vârstă de 47 de ani se asigură înainte de a ieşi în şosea.

M-am asigurat, stânga-dreapta, nu era nimeni şi atunci am pornit şi era un domn cu bicicleta, nici nu ştiu dacă era cu bicicleta sau nu”, a declarat şoferiţa, conform Observator TV.

Explicaţia şoferiţei care a lovit mortal un pieton pe trecere. "M-am asigurat, stânga-dreapta” 2

Explicaţia şoferiţei care a lovit mortal un pieton pe trecere. "M-am asigurat, stânga-dreapta” 3

Un impact care nu a mai putut fi evitat. Deşi bărbatul a căzut ca secerat în faţa maşinii, în stare de şoc, femeia nu a mai apucat să calce frâna, iar victima a ajuns direct sub roţile vehiculului. Alertaţi de zgomotul puternic, oamenii din zonă au sărit în ajutorul bărbatului, iar apoi au sunat la 112.

Medicii ajunşi la locul accidentului s-au chinuit zeci de minute să îi salveze viaţa bărbatului, în zadar însă. Șoferița a fost testată cu alcool testul, dar rezultatul a fost negativ.

„O femeie in varsta de 47 de ani a condus un autoturism pe strada Jean Monet, dinspre strada Gavril Musicescu, iar la intersectie cu strada Mures a surprins si accidentat un barbat in varsta de 63 de ani, care era angajat in traversarea strazii pe trecerea de pietoni. Din nefericire, pietonul a decedat. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Previous Story

(Foto/Video) Ștrand Party cu DJ, horă în piscină, tolăneala pe lazy river. Distracții la Aqua Park, ștranduri și piscine

Next Story

Aeroportul Brașov. Se dublează numărul de zboruri pe ruta Dortmund-Brașov-Dortmund