Concert Liviu Vârciu și formația L.A. la Remember party în Făgăraș. Irina Remeș, concert la Zilele Oraşului Victoria 

Last Updated on iulie 24, 2024 Concert Liviu Vârciu și formația L.A. la Remember party în Făgăraș. Irina Remeș, concert la Zilele Oraşului Victoria  1

După petrecerea retro de anul trecut, care a avut un real succes, anul acesta va fi organizată a doua ediție, la Făgăraș. Remember party va avea loc vineri, 2 august, de la ora 22.00, în sala mare a clubului Nova Elite( acum Dars Erste), din Soseaua Combinatului, nr. 1 Invitați la această ediție sunt Liviu Vârciu și formația L.A.

Anul trecut am fost peste 800 de oameni la cea mai mare petrecere retro din Făgăraș. Anul acesta, sunt sigur, că vom fi mai mulți!
Evenimentul nostru nu reprezintă doar o petrecere unde se adună niște oameni, ci reprezintă o stare a generațiilor care au știut să se distreze, acum 10 sau 20 de ani, pe muzică bună și versuri mișto!

Anul acesta schimbăm locația dar și formația, respectând astfel ceea ce am promis anul trecut. LIVIU VĂRCIU si formația LA, ne vor face să cântăm toată noaptea.

Așadar, vineri 2 august 2024, începând cu orele 22.00, în locația Dars Erste (vechiul Club Nova Elite, sala mare) din Șoseaua Combinatului, Numărul 1, Făgăraș, va fi din nou o seară epică!

Pentru a preîntâmpina neplăcerile de anul trecut, vă rugăm să sunați la numerele de telefon din afișul de mai jos pentru a vă rezerva masa dorită.“, spune Ionuț Androne, unul din organizatori, citat de Fagarasultau.ro.

Se apropie cel mai aşteptat weekend al verii la Victoria! Invitație la Zilele Oraşului Victoria şi la Festivalul ,,La noi la Victoria veniţi”

Se apropie cel mai aşteptat weekend al verii. În perioada 26-28 iulie, la stadionul din oraș, sunteți invitați la Zilele Oraşului Victoria şi la Festivalul ,,La noi la Victoria veniţi”, care au loc unul în continuarea celuilalt, scrie Fagarasultau.ro.
Vineri, de la ora 19.00
Concurs ,,Victoria descoperă vedeta”
Concert Fortissimo Band

Sâmbătă, de la ora 19.00
Premiere concurs ,,Victoria descoperă vedeta”
În paşi de Zumba
Piticu
Iulia Caraiman
Irina Rimes
Spectacol de lasere

Duminică, de la ora 18.30
Camelia Cosma Stoiţa
Răzvan Năstăsescu
Geanina Gavrilă
Mihai Teacă
Ansamblul Cindrelul – Junii Sibiului
Grupul Cetină de Brad
Ionuţ Fulea
De asemenea, pe parcursul celor trei zile se vor organiza concursuri de: fotbal, handbal, bicicletă, alergare, alergare în saci, alergare legaţi de picior, trasul de sfoară, desene pe asfalt, ateliere de croşetat, lucru manual şi pictură.
Afis Victoria

Previous Story

Structura noului an școlar. Școlarii revin în bancă mai devreme, vacanță de vară mai scurtă

Next Story

Răcire puternică a vremii în Brașov. Temperaturile scad până la 20 de grade