Canicula. Cățeluș închis într-o maşină, în plină caniculă, cu geamurile închise. 4 pompieri au leșinat din cauza căldurii, în timpul intervenției la un incendiu. „Toţi au fost transportaţi la spital”

Last Updated on iulie 11, 2024 Canicula. Cățeluș închis într-o maşină, în plină caniculă, cu geamurile închise. 4 pompieri au leșinat din cauza căldurii, în timpul intervenției la un incendiu. „Toţi au fost transportaţi la spital” 1

Canicula pune tot mai multe probleme. O femeie a anunţat poliţia să intervină, după ce a observat un căţel închis într-o maşină, în plină caniculă, iar toate geamurile erau închise. Animalul a fost salvat de poliţiştii care l-au dus imediat la un cabinet veterinar, în stare de deshidratare.

Poliţia Municipiului Reşiţa au fost sesizaţi de o femeie că un căţel este închis în interiorul unei maşini, cu geamurile închise şi riscă să se deshidrateze.Poliţiştii au intervenit imediat şi au reuşit să scoată la timp animalul din interiorul maşinii, căţelul fiind vizibil într-o stare avansată de deshidratare, având în vedere temperatura ridicată din habitaclul autoturismului”, a precizat IPJ Caraş-Severin, conform Observator TV.

Patru pompieri au leșinat din cauza căldurii, în timpul intervenției la un incendiu
Patru pompieri, care au intervenit joi la incendiul de la hala de depozitare a deşeurilor de cartoane din municipiul Satu Mare, au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe cu stări de leşin, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Someş”, scrie Antena 3.

Canicula. Cățeluș închis într-o maşină, în plină caniculă, cu geamurile închise. 4 pompieri au leșinat din cauza căldurii, în timpul intervenției la un incendiu. „Toţi au fost transportaţi la spital” 2

„Având în vedere temperaturile caniculare şi efortul fizic intens, misiunea este una solicitantă, patru pompieri având nevoie de îngrijiri medicale. Toţi cei patru colegi au fost transportaţi la spital cu stări de leşin. Starea lor este stabilă.”, informează ISU.

Mai multe echipaje de pompieri intervin, joi, pentru lichidarea unui incendiu la o hală de depozitare a deşeurilor din carton din municipiul Satu Mare.

Potrivit pompierilor, incendiul se manifestă pe o suprafaţă de circa 3.000 mp, cu posibilitate de propagare la altă hală. Din primele informaţii, nu sunt victime. În sprijinul pompierilor din Satu Mare au fost solicitate echipaje de pompieri din Maramureş şi Bihor, dar şi echipaje ale serviciilor voluntare din apropiere.

Previous Story

(Video) Ursoaică cu pui alungată de o mașină de poliție de la tomberoane

Next Story

Elena Lasconi: ”Ursul a ajuns în curtea mea!” Șef Salvamont: „Traseele turistice în momentul de față nu mai prezintă nicio siguranță din cauza urșilor”