Brașovul iese de sub avertizarea „cod roșu” de caniculă. Vin ploile

Last Updated on iulie 17, 2024 Brașovul iese de sub avertizarea „cod roșu” de caniculă. Vin ploile 1

Conform anunțului Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), județul Brașov iese mâine, 18 iulie, de sub avertizarea „cod roșu” de caniculă, anunță Prefectutra Brașov.

De astăzi, de la orele 12:00 până mâine la orele 02:00 este în vigoare o atenționare meteorologică tip „cod galben” , ce include zonele sudice și estice ale județului Brașov, fenomenul vizat fiind instabilitate atmosferică temporar accentuată.

„În intervalul menționat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică. Aceasta se va manifesta prin intensificări ale vântului și vijelii (rafale în general de 55-70 km/h), grindină, descărcări electrice și averse torențiale. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20-25 l/mp și izolat de peste 40-50 l/mp”, precizează ANM.

Vremea la munte
Căldura afectează și zonele de munte. Spre seară, însă, apar ploi zgomotoase, destul de abundente și se pot strânge 25 de litri de apă pe metru pătrat.

Vremea la mare
Pe litoral este cod roșu de caniculă și astăzi. Temperaturile urcă până la 35-36 de grade. Avem cer senin toată ziua și un vânt destul de activ.

Vremea Brașov
Brașovul iese de sub avertizarea „cod roșu” de caniculă. Vin ploile 2

Previous Story

Video Brașov. Hora în piscină cu muzică live la Laguna Albastra

Next Story

Brașov. Polițistul Marian Godină – prima captură după revenirea la serviciu! „Am sprintat după ei ca atunci când e pe foc laptele Măriucăi și dă în clocot!”