Brașoveanca de 42 de ani, dispărută după ce și-a făcut un cont pe o aplicație de întâlniri, este de negăsit. „De ce și-ar lăsa florile rămase de la mama noastră, care a decedat, să se usuce?”

Last Updated on iulie 9, 2024 Brașoveanca de 42 de ani, dispărută după ce și-a făcut un cont pe o aplicație de întâlniri, este de negăsit. „De ce și-ar lăsa florile rămase de la mama noastră, care a decedat, să se usuce?” 1

Brașoveanca de 42 de ani, dispărută după ce și-a făcut un cont pe o aplicație de întâlniri, este de negăsit. Rudele Sabinei Tomescu au sperat că din laptopul acesteia, pe care l-a lăsat acasă, vor afla informații suplimentare despre ce s-a întâmplat cu ea, dar nu au găsit niciun indiciu care să ajute în investigația demarată de familie pe cont propriu, transmite gandul.ro.

În acest timp, polițiștii din Brașov anchetează cazul, aceștia semnalându-le dispariția româncei și colegilor de la Bruxelles. Apropiații femeii de 41 de ani sunt cu atât mai îngrijorați cu cât aceasta nu și-ar fi neglijat niciodată florile pe care le iubea atât de mult și care îi rămăseseră amintire de la mama sa, care a decedat.

Până în urmă cu câteva luni, Sabina Tomescu a lucrat la o corporație, într-un proiect de facturare pe limba germană. După ce a rămas fără loc de muncă, femeia i-a anunțat pe apropiați că va pleca la Bruxelles, pentru a susține un interviu de angajare la o companie belgiană. Rudele și-au făcut griji în momentul în care aceasta nu s-a mai conectat deloc pe telefonul mobil și nu le-a mai dat niciun semn.

Ultima dată când au vorbit cu ea a fost pe data de 24 iunie, iar de pe 26 iunie, telefonul femeii este închis. Sora și cumnatul brașovencei au încercat să afle ce se întâmplă și au intrat în apartamentul acesteia, în speranța că vor găsi aici indicii care să-i ajute. Așa au aflat că Sabina Tomescu își cumpărase bilet de avion pe ruta Bruxelles – Sharm El Sheikh, urmând să revină în țară pe 28 iunie.

Sabina nu le-a spus apropiaților despre călătoria sa în Egipt, ei știind doar că va pleca în Belgia pentru câteva zile. Rudele acesteia povestesc că femeia, care era necăsătorită și nu avea copii, își căuta un partener online și își făcuse de curând cont pe Tinder.

Familia Sabinei se gândește la ce este mai rău și ia în calcul varianta ca femeia să fi picat în plasa vreunui escroc sentimental, să fi ajuns pe mâinile traficanților de carne vie, iar acum să fie sechestrată pe undeva.

”De ce și-ar lăsa florile rămase de la mama noastră, care a decedat, să se usuce?”

Apropiații nu știu dacă Sabina Tomescu a părăsit teritoriul Belgiei, în schimb au aflat că, într-adevăr, ea a mers la firma unde voia să se angajeze și a susținut interviul, dar răspunsul angajatorului a fost unul negativ în urma discuțiilor purtate cu românca.

În încercarea de a desluși misterul dispariției fiicei sale, tatăl ei a căutat în laptopul lăsat de Sabina acasă orice informație care ar fi ajutat să dea de urma ei. Din păcate, a constatat că aceasta nu folosea computerul pentru discuțiile online.

„Am aflat că folosea laptopul doar pentru a viziona filme. Tot ceea ce ne-ar fi putut ajuta este pe telefon. Noi nu avem cum să aflăm mai multe decât am aflat inițial. S-a demarat ancheta poliției în mod oficial. Este deja o anchetă internațională”, a spus, pentru Gândul, cumnatul femeii, Alexandru Popescu.

Până acum, nu s-a mai întâmplat niciodată ca Sabina Tomescu să nu ia legătura cu familia ei sau să aibă telefonul închis, ea petrecând foarte mult timp online. Mai mult, nu și-ar fi lăsat niciodată neîngrijite florile din apartament, pe care le avea de la mama sa, care a murit.

„Să nu se conecteze la Wi-Fi deloc, de ce ar face asta? De ce și-ar lăsa florile rămase de la mama noastră, care a decedat, să se usuce?”, sunt o parte dintre întrebările pe care și le pune și sora femeii, conform brasov.net.

„Ea nu avea loc de muncă de câteva luni, o ajuta sora ei cu bani, iar tatăl ei îi plătea facturile. Am descoperit că a rulat o sumă mare de bani, respectiv în jur de 1.000 de euro, într-un timp scurt. Am găsit și chitanțele pentru biletele de avion pe care le-a cumpărat și care au costat 405 euro.

Își făcuse cont pe Tinder de puțin timp. Bănuiesc că cineva i-a trimis banii pe card și probabil i-a sucit mințile, i-o fi spus :«Iubita mea, ne vedem la Bruxelles și plecăm împreună în Egipt, la Sharm-el-Sheikh». Mi-e teamă că a fost atrasă în capcană la Bruxelles, unde există rețele de proxeneți, și a fost sechestrată. Metoda este clasică, cred că s-a lăsat vândută fără să-și dea seama că va trebui să dea înapoi acești bani și să pună osul la treabă, cum se spune”, a declarat Alex Popescu, cumnatul Sabinei, potrivit Can Can.

Previous Story

(Video) DRDP Brașov, lucrări pe Valea Oltului: „Imaginile arată clar de ce a fost nevoie de închiderea totală a traficului”

Next Story

„Ne cam încurcă”: Satul în care toți locuitorii au același nume, Țepeș. Și-au pus porecle ca să se deosebească între ei