Brașov. Un autovehicul a luat foc, la ieșire de pe Ocolitoare. Un șofer de TIR a lovit mașina muncitorilor de la Drumuri, care lucrau pe Ocolitoare

Last Updated on iulie 22, 2024 Brașov. Un autovehicul a luat foc, la ieșire de pe Ocolitoare. Un șofer de TIR a lovit mașina muncitorilor de la Drumuri, care lucrau pe Ocolitoare 1

Ocolitoare cu ghinion, astăzi.  Un autovehicul a luat foc, în această seară, la ieșire de pe Ocolitoarea Brașovului. Autoturismul a luat foc la ieșirea de pe Ocolitoare spre Triaj (n.r. cartier din Brașov) / Hărman, potrivit unui martor.

Mașină care arde cum ieși de pe Ocolitoare spre Stabilus, sub pod. Pompierii și SMURD prezenți”, a anunțat altă persoană, la orele 18.52, conform mytex.ro.

Un șofer de TIR din Dolj a lovit mașina muncitorilor de la Drumuri, care lucrau pe centura Brașovului
Încă un accident în care a fost implicați muncitori care lucrau la drumuri a avut loc astăzi pe Centura Brașovului. „Chiar în aceste clipe mai mulți colegi drumari sunt evaluați medical pe Varianta Brașov, după ce autoutilitara în care se aflau a fost lovită din spate de un TIR”, au precizat reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, scrie Biz Brașov.

Brașov. Un autovehicul a luat foc, la ieșire de pe Ocolitoare. Un șofer de TIR a lovit mașina muncitorilor de la Drumuri, care lucrau pe Ocolitoare 2 Brașov. Un autovehicul a luat foc, la ieșire de pe Ocolitoare. Un șofer de TIR a lovit mașina muncitorilor de la Drumuri, care lucrau pe Ocolitoare 3 Brașov. Un autovehicul a luat foc, la ieșire de pe Ocolitoare. Un șofer de TIR a lovit mașina muncitorilor de la Drumuri, care lucrau pe Ocolitoare 4 Brașov. Un autovehicul a luat foc, la ieșire de pe Ocolitoare. Un șofer de TIR a lovit mașina muncitorilor de la Drumuri, care lucrau pe Ocolitoare 5

Potrivit acestora, cu toate că mașina de la Drumuri (care se deplasa cu viteză redusă) era semnalizată cu un panou de avertizare de mari dimensiuni cu LED-uri, a fost împinsă mai bine de 200 de m înainte ca șoferul autotrenului să reușească să oprească mastodontul.

Având în vedere că incidentele în care sunt implicate utilajele noastre de intervenție s-au înmulțit în ultima perioadă, vă rugăm să circulați cu prudență pe tronsoanele pe care se desfășoară lucrări și să respectați semnalizarea provizorie din zona șantierelor”, au transmis reprezentanții DRDP Brașov.

Previous Story

Brașov. Mesajul unui medic ATI de la Spitalul Judeţean pentru cei care au dat la Medicină: „O doamnă cu un curs de două luni în domeniu beauty câştigă mai mult decât un medic primar”

Next Story

Medicul Dan Grigorescu: „S-au împlinit 50 de ani. Cui îi pasă? Anul acesta, în iulie, s-au împlinit exact 50 de ani de când există oficial secția de chirurgie plastică și reconstructivă, parte a ceea ce a fost la început Spitalul Județean Brașov, devenit între timp, și Clinic, și de Urgență.”