Brașov. Te opresc hoţii pe stradă. Un tânăr de 19 ani a fost prins după ce a încercat să jefuiască o femeie

Last Updated on iulie 3, 2024 Brașov. Te opresc hoţii pe stradă. Un tânăr de 19 ani a fost prins după ce a încercat să jefuiască o femeie 1

Poliția Brașov anunță că a prins un tânăr care a încercat să tâlhărească o femeie, în cartierul braşovean Noua. Fapta s-a petrecut luni, 1 iulie, iar femeia care se deplasa pe strada Brazilor a sunat la Poliţie imediat după ce a avut loc tentativa nereuşită de tâlhărie.

„Imediat, un echipaj operativ din cadrul Secţiei 4 de Poliţie Braşov s-a deplasat la locul indicat, ocazie cu care au identificat un tânăr, bănuit că ar fi autorul tentativei de tâlhărie. Astfel, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în timp ce se afla pe str. Brazilor, din municipiul Braşov, persoana vătămată ar fi fost abordată de către un tânăr, de 19 ani, care, iniţial i-ar fi solicitat femeii bijuteriile pe care le purta şi ulterior ar fi încercat să le sustragă, folosind forţa şi ameninţări cu acte de violenţă, însă fără a reuşi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, agent şef principal Daniel Zontea, conform bzb.ro.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi i s-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „tentativă la tâlhărie”. Cercetările sunt continuate de poliţiştii, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov. La finalizarea acestora vor fi dispuse măsurile legale.

Amendat de Poliția Locală pentru că și-a căutat de muncă lipind afișe prin Brașov
Un bărbat a fost amendat de Poliția Locală după ce a lipit afișe prin Brașov, pentru a găsi de lucru. El a primit o sancțiune de 1.600 lei.

În data de 26 iunie, în timp ce executau serviciu ordonat de patrulare în cartierul Scriitorilor, polițiștii locali din cadrul Biroului Acțiuni Operative, Monitorizare Școli au interceptat o persoană de sex masculin în timp ce lipea pe arbori afișe alb-negru, al căror obiect era reprezentat de prestarea de diverse lucrări de reparații și construcții.

Cetățeanul în cauză a fost legitimat, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta lipise afișe pe străzile Ion Creangă, Ovidiu, Brândușelor, Zizinului și I.L. Caragiale. Pentru încălcarea prevederilor HCL nr. 149/2017(R) privind Regulamentul de salubrizare și deszăpezire al Municipiului Brașov, persoana respectivă a fost sancționată de polițiștii locali cu amendă contravențională în valoare de 1.600 lei”, a informat, Poliția Locală Brașov, potrivit mytex.ro.

Previous Story

Video Brașov. Mistreți la păscut în Noua. Trei ursuleţi s-au urcat într-un cireş şi au început să plângă după ursoaică, în Mureş

Next Story

O paradă stradală cu costume și car alegoric din perioada barocului va avea loc la Făgăraș