Brașov. Retroparada Verii autoturisme de epocă, astăzi, pe Aleea Tiberiu Brediceanu

Last Updated on iulie 27, 2024 Brașov. Retroparada Verii autoturisme de epocă, astăzi, pe Aleea Tiberiu Brediceanu 1

Brașovul este astăzi  gazda unui eveniment marca Retromobil Club România. Este vorba despre „Retroparada Verii”, o expoziție de mașini clasice ce include o varietate diversă de automobile restaurate până la ultimul detaliu.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 27 iulie, între orele 11.00 şi 15.00, pe Aleea Tiberiu Brediceanu, sub Tâmpa. Despre vehiculele istorice veţi putea sta de vorbă şi cu proprietarii lor, să faceţi fotografii „bijuteriilor pe patru roţi” sau poate chiar să intraţi în maşini, scrie mytex.ro.

Proprietarii expozanți au început lustruirea mașinilor tocmai pentru a vă încânta privirile. Sub Tampa va așteptăm pregătiți cu aceste vehicule istorice pentru a le admira”, spun organizatorii.

Retromobil Brasov:Masinile noastre sunt pregatite pentru expozitia de maine.
Voi sunteti?
Vremea se anunta buna si este un motiv in plus sa ne vizitati.
Va asteptam cu mic cu mare pe aleea de sub Tampa sa ne relaxam la umbra admirand cele mai frumoase autoturisme de epoca.

Intrarea este libera pentru publicul spectator.
Aleea Tiberiu Brediceanu
Orele 11-15
Maine sambata 27 iulie”.

Previous Story

Brașov. Parada Ambulanțelor. 60 de echipaje de ambulanță vor pleca din Piața Sfatului iar la final se vor instala în  intersecții, parcuri sau piețe, pentru a interacționa direct cu oamenii

Next Story

Zi aniversară pentru tigru, la Zoo Brașov: „Îi sărbătorim pe cei patru tigri siberieni: Lea, Amina, Luna și Aset”