Brașov. Coresi Summer Party a decalat concertele Andra, Holograf și Carla’s Dreams

Last Updated on iulie 13, 2024 Brașov. Coresi Summer Party a decalat concertele Andra, Holograf și Carla’s Dreams 1

Organizatorii Coresi Summer Party au anunțat că decalează concertele din această seară pe motiv de caniculă.

Având în vedere că weekendul se anunță canicular la Brașov, cu maxime între 33 și 35 de grade Celsius, iar disconfortul termic va fi extrem de ridicat am decis, pentru siguranța publicului, dar și a artiștilor, decalarea cu două ore a concertelor programate pentru, sâmbătă, 13 iulie și cu o oră, duminică, 14 iulie. ☀️

Astfel, Coresi Summer Party va începe sâmbătă la ora 17:30 cu premii, hituri și distracție împreună cu Răzvan Stroe, iar concertul Holograf va fi la ora 18:00. Andra va urca pe scena Coresi Summer Party de la ora 19:15, iar Carla’s Dreams de la ora 20:30. 🤩
Duminică, a doua zi de Coresi Summer Party va începe la ora 17:30 cu premii, hituri și distracție în compania lui Răzvan Stroe, iar Randi va concerta de la ora 18:00. Concertul The Motans va începe duminică, la ora 19:00. 🎉
Vă așteptăm în număr cat mai mare pe toți să petrecem împreună! 😊” au transmis cei de la Coresi Summer Party.

Cine vine în acest an la Coresi Summer Party?
13 iulie
Ora 18:00 – Holograf
Ora 19:15 – Andra
Ora 20:30 – Carla’s Dreams

14 iulie
Ora 18:00 – Randi
Ora 19:00 – The Motans
17 august: Lidia Buble, Theo Rose
18 august: Iuliana Beregoi, Vunk
MC Răzvan Stroe

Vremea azi, 13 iulie. Canicula pune stăpânire pe România. Singura zonă în care vom avea ploi torențiale, cu tunete și fulgere
În acest weekend avem un Cod Roșu de căldură în vest, în sud și pe partea estică. Sâmbătă, 13 iulie, canicula cuprinde aproape toată țara, iar cel mai cald o să fie în ținuturile sudice și în vestul României, pe unde temperaturile urca până la 40…41 de grade. Ploile apar după-amiaza, izolat, în zona montană, scrie Stirile Pro Tv.

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și cu Bărăganul. Pe aici urmează încă o zi însorită și o amiază toridă, cu maxime de la 32 de grade pe litoral până la 39 de grade în Bărăgan și un stres termic major.

Căldură sufocantă avem și în Moldova sudică și în nordul Munteniei. După prânz se ating 40 de grade și aerul devine irespirabil. Vă reamintesc că acestea sunt temperaturi înregistrate la umbră, așa că în plin soare se vor resimți valori mult mai mari de atât.

Exagerat de cald va fi și în jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina, pe unde se vor înregistră 39 de grade. Nici peste noapte nu se răcorește foarte tare: la Piatra Neamț minima ajunge la 21 de grade. La munte, pe spații mici, o să vină câteva averse.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș amiaza ne aduce caniculă, un stres termic major și 40 de grade în termometre, pe la Satu Mare. În a doua parte a zilei, în zona montana se adună norii de ploaie.

În ținuturile vestice avem soare, multa zăpușeală și temperaturi de până la 41 de grade. Vântul are unele intensificări, dar nu va răcori atmosfera. La munte, izolat, apar câteva averse însoțite de descărcări electrice. Urmează o noapte tropicală, cu 29 de grade în zona deluroasă.

În Transilvania soarele încălzește rapid atmosfera: maximele ating pragul caniculei în depășesc, iar pe partea vestică, la Alba Iulia, se vor înregistră chiar și 40 de grade. După orele prânzului, în zona montană norii se înmulțesc și, pe suprafețe restrânse, o să plouă torențial, cu tunete și fulgere.

În Oltenia soarele dogorește încă din primele ore ale zilei. Se ating frecvent 40 de grade la umbra și se vă resimți un disconfort termic extrem. Ploile lipsesc din prognoza, iar vântul abia se simte.

Exagerat de cald o să fie și în sudul României. La amiază avem caniculă și temperaturi care se apropie de 40 de grade în aproape toată provincia. Indicele temperatură – umezeală depășește pragul critic de 80 de unități, iar aerul devine irespirabil.

Vreme nefiresc de caldă la munte
La munte găsim tot soare și vreme nefiresc de caldă. În a doua parte a zilei crește instabilitatea și, izolat, apar averse cu tunete și fulgere. Vântul se întețește în timpul ploilor.

Cum va fi vremea la mare
Pe litoral avem atmosferă însorită și briza activă. Și pe aici se resimte disconfortul termic. În unele stațiuni maximele ating pragul caniculei, iar apa mării are în jur de 26 de grade.

Previous Story

(Video) Doi părinţi riscă închisoarea pentru că şi-au retras copiii de la şcoală. Plătesc 3 000 de dolari pentru o școală online

Next Story

Cum a scăpat Brașovul de vizita urșilor. Primar: „Am avut 30 de relocări de urs în trei ani. Încă sunt apeluri la 112 care sunt ignorate”