Brașov. A fost semnat documentul care marchează înființarea pădurilor parc. Adrian Veştea: „Include crearea de alei ecologice, piste de biciclete, bănci, toalete ecologice, și puncte de informare”

Last Updated on iulie 31, 2024 Brașov. A fost semnat documentul care marchează înființarea pădurilor parc. Adrian Veştea: „Include crearea de alei ecologice, piste de biciclete, bănci, toalete ecologice, și puncte de informare” 1

Adrian Veştea a anunțat că marţi, 30 iulie, a fost semnat documentul care marchează înființarea pădurilor parc în Brașov. Asta înseamnă crearea de alei ecologice, piste de biciclete, bănci, toalete ecologice.

Adrian Veştea: „Astăzi a fost semnat documentul care marchează înființarea pădurilor parc în Brașov, transformând peste 2000 de hectare în zone destinate recreerii, educației și conservării. Aceasta dezvoltare, posibilă prin avizul favorabil al Comisiei Tehnice de Avizare pentru Silvicultură, include crearea de alei ecologice, piste de biciclete, bănci, toalete ecologice, și puncte de informare, toate proiectate cu un accent puternic pe sustenabilitate și respect pentru mediu.
Mulțumesc tuturor celor care au contribuit la acest proiect important pentru #Brașov!”

Potrivit Codului Silvic, în pădurile parc pot fi amenajate alei realizate din materiale ecologice, cu lăţimea de maximum 2 m sau piste pentru biciclete, poteci, puncte de informare, pot fi amplasate bănci, toalete ecologice, iluminat, construcţii provizorii din lemn cu suprafaţa construită de maximum 15 metri pătraţi.

Previous Story

A început lărgirea drumului dintre Braşov şi Cristian

Next Story

Incendiu la o fermă din Codlea. „O persoană implicată prezintă atac de panică și dureri toracice”