Bloc lovit de fulger, 12 autoturisme și un microbuz, surprinse de o viitură pe DN 22D

Last Updated on iulie 19, 2024 Bloc lovit de fulger, 12 autoturisme și un microbuz, surprinse de o viitură pe DN 22D 1

Furtunile continuă să provoace pagube în mai multe zone din țară. Mașini luate de ape, bloc lovit de fulger. În Brașov ieri a fost o furtună puternică în urma căreia au avut loc inundații.

Furtuna a venit cu puterea unui urgan într-o localitate din apropiere de Tulcea, pe DN 22D. Într-o vale, şuvoiaiele de apă au prins 12 maşini şi un microbuz ca într-o capcană. Oamenii s-au trezit înconjuraţi de torenţii care s-au scurs de pe dealuri. “Să vina poliţia să blocheze circulaţia. E viitură mare, avem maşini blocate”, spun pompierii.

Apa a crescut atât de mult încât aproape le intra în maşini. Până şi pompierii au înaintat cu greu pe drumul inundat. În judeţul Tulcea au fost cinci coduri portocalii de furtuni puternice. A plouat într-o oră, cât pentru trei săptămâni. Şi în restul ţării a fost prăpăd. Au fost 15 avertizări cod portocaliu de ploi torenţiale şi vijelii puternice în centrul şi sudul ţării, conform Observator Tv.

RO-Alert în Brașov! Vreme extremă!
Pentru joi a fost emis mesaj RO-Alert de vreme extremă la Brașov. Au fost anunțate descărcări electrice, intensificări ale vântului și grindină.
Fenomene meteorologice asteptate: Vijelie puternică, viteza vântului la rafală de 70…90 km/h, frecvente descărcări electrice, grindină, averse torențiale, scroi mytex.ro.

Nicolae Preda: Strada Nicolae Bălcescu

Marian Godina: Îi cam dă la Brașov

Un trăsnet a lovit acoperișul unui bloc din Toplița
Acoperișul unui bloc a fost lovit de trăsnet, în Toplița, fără să provoace victime. Locuitorii imobilului nu au fost evacuați.
Incidentul a avut loc joi dimineaţă în jurul orei 7:20, când, în timpul unei furtuni, un trăsnet a lovit acoperişul unui bloc de apartamente.

Bloc lovit de fulger, 12 autoturisme și un microbuz, surprinse de o viitură pe DN 22D 2

Evenimentul nu a fost urmat de un incendiu, trăsnetul provocând pagube materiale la hornul blocului şi deteriorând acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 25 metri pătraţi, scrie Stirile Pro Tv.

Oficialii ISU Harghita informează că în urma evenimentului nu au fost persoane rănite şi nu a fost nevoie ca locuitorii din bloc să fie evacuaţi.

Previous Story

O tânără a fost găsită moartă într-o piscină. Polițiști: „A intrat în piscină sa înoate şi nu a mai ieşit”

Next Story

Cuplul prins la Brașov a mărturisit o nouă crimă. O femeie