Bianca Drăgușanu a fost ridicată de mascați. Aducea haine din Turcia și le vindea, fără a declara veniturile

Last Updated on iulie 18, 2024 Bianca Drăgușanu a fost ridicată de mascați. Aducea haine din Turcia și le vindea, fără a declara veniturile 1

Bianca Drăgușanu a fost săltată de mascați sub acuzația de evaziune fiscală, fiind suspectată că a vândut haine de lux din Turcia fără a-și declara veniturile.

Bianca Drăgușanu a oferit prima declarație în scandalul în care acuzată de evaziune fiscală.
Am fost strict imaginea acestei societăți. Nu am avut nicio implicare în desfășurarea activității acesteia”, a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Click!.

În fapt, în perioada 2017- 2023, patru persoane, având calitatea de administratori ai unei societăți comerciale, ar fi omis să evidențieze în documentele contabile și să declare la organele fiscale venituri în valoare de peste 2.400.000 de lei, provenite din comercializarea de articole vestimentare de lux.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, printre cei patru suspecți se află atât Bianca Drăgușanu cât și un fost polițist local. În acest moment, vedeta se află deja la sediul SICE din Sectorul 4.

În fapt, suspecții aduceau haine de lux (blănuri, paltoane, geci din piele, etc.) din Turcia și le vindeau prin intermediul firmei Biancăi Drăgușanu, sub marca proprie, fără a declara veniturile la stat. Hainele erau expuse într-un magazin, pentru prezentare, fiind vândute exclusiv pe site, atât în România, cât și în străinătate.

Din cercetări, s-a stabilit că prejudiciul cauzat, până la acest moment, este estimat la 332.000 de lei.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală.

Previous Story

Brașoveanca Dana Manns a reuşit să construiască nu mai puţin de 3 companii cu care face aproape 100 de milioane de euro

Next Story

Femeie în stare gravă după ce a fost atacată de un şarpe, în propria curte