Actrița Mirela Oprișor: “Eram o fată simplă de la Brașov. Au fost şi perioade mai grele, a fost sărăcie, mâncam pe datorie. Am muncit, vindeam haine”

Last Updated on iulie 19, 2024 Actrița Mirela Oprișor: "Eram o fată simplă de la Brașov. Au fost şi perioade mai grele, a fost sărăcie, mâncam pe datorie. Am muncit, vindeam haine" 1

Mirela Oprișor, Aspirina din serialul Las Fierbinți, a fost invitată într-o ediție specială a emisiunii ”Întrebarea Mesei Rotunde” cu Marius Manole. Puțini știu că ea a fost vânzătoare până la vârsta de 22 de ani pentru că nu avea curaj să dea la Teatru.

Mirela Oprișor dezvăluie, la ‘Întrebarea Mesei Rotunde’, că până să dea la facultate, la vârsta de 22 de ani, a lucrat ca vânzătoare, scrie Pro Tv:
Nu am avut curaj să dau mai devreme la Teatru… eram o fată simplă de la Brașov, nici măcar nu aveam curaj să gândesc că vreau să dau. Am muncit, la magazine, vindeam haine. În București, am stat la o mătușă care avea o prietenă cu niște chioșcuri în Piața Romană. Așa că am vândut la chioșc.

Acolo venea Caramitru să cumpere, venea George Alexandru… Mă vedeau seara că citeam Dostoievschi, Diderot și mă întrebau: ce citești tu noaptea? Și eu ziceam: păi, vreau să dau la Teatru!’.

Când și-a îndeplinit visul de a deveni studentă la Teatru, Mirela Oprișor din ‘Las Fierbinți’ a dat de greutăți greu de imaginat.

Au fost şi perioade mai grele, a fost sărăcie, mâncam pe datorie. Îmi amintesc când s-a deschis primul supermarket că m-am dus şi eu să văd ce înseamnă. Când vedeam fetele cum aruncau în coş de toate, mă gândeam: „Aoleu, chiar există aşa ceva pe lumea asta? Cum să te duci cu coşul şi să arunci în el tot ce vrei de pe rafuri? Era ca în filme. Iar ceea ce urmează e trist, dar e adevărat. Am luat cinci cartofi şi doi cârnaţi, am urcat în 104 şi mi-au furat cârnaţii. Nu ştii cât am plâns după cârnaţii ăia doi.

Aveam 26-27 de ani. Nu-mi aduc aminte să fi plâns aşa cum am plâns pentru cârnaţii ăia. M-au distrus‘, a dezvăluit Mirela Oprișor într-un interviu mai vechi acordat Adevărul, conform Viva.

Cum își explică actrița simțul umorului și carisma cu care a cucerit publicul și a ajuns să fie considerată una dintre cele mai bune actrițe de comedie din România:

Eram atât de chioară încât – deși am avut ambiție în copilărie – m-am dus la tenis, dădeam pe lângă, m-am dus la baschet, dădeam pe lângă, că eram chioară. Și probabil din cauza acestui handicap, eu mi-am dezvoltat această năuceală. M-au dat afară de la toate sporturile. Du-te fetiță, de aici! Eram comică când eram mică. Pentru că nu eram foarte frumușică, am depășit complexul cu umor. Cred că eu, cu umorul și făcând pe măscăriciul în spatele blocului, câștigam simpatia’.

Previous Story

ISU Brasov a stins incendiul de pădure de la Ucea

Next Story

Pana Microsoft. Wizz Air roagă clienţii să ajungă la aeroport cu cel puţin 3 ore înainte de zboruri