Accidente Brașov. Doi copii răniți, taxi distrus. 6 persoane rănite, microbuz lovit de o semiremorcă desprinsă de TIR

Last Updated on iulie 26, 2024 Accidente Brașov. Doi copii răniți, taxi distrus. 6 persoane rănite, microbuz lovit de o semiremorcă desprinsă de TIR 1

Două accidente grave au avut loc în astăzi în Brașov. Patru persoane, între care doi minori, au fost implicate, vineri dimineaţă, într-un accident care s-a produs pe centura ocolitoare a municipiului Braşov, traficul desfăşurându-se, în zonă, temporar, alternativ pe o singură bandă de mers. Conform ISU Braşov, în accident au fost implicaţi doi adulţi şi doi minori, după evaluarea medicală la faţa locului, unul dintre copii fiind transportat la spital pentru îngrijiri suplimentare şi investigaţii de specialitate.

În jurul orei 9.30 am fost solicitați să intervenim la un accident rutier, produs pe Centura Brașovului. În accident au fost implicate un autoturism și un autocamion. La fața locului au fost direcționate o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD cu medic și două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean.

În accident au fost implicate 4 persoane, dintre care 2 adulți și 2 minori. Acestea sunt evaluate la fața locului de către personalul medical. Unul dintre cei 2 minori implicați este transportat spre Spitalul de Pediatrie pentru îngrijiri suplimentare și investigații medicale“, au transmis reprezentanţii ISU Braşov.

6 persoane rănite, în urma unui accident rutier petrecut pe DN 11, între Lunca Câlnicului și Chichiș
Traficul rutier este blocat pe DN 11, între localitățile Lunca Câlnicului și Chichiș, din cauza unui accident rutier. Șase persoane au fost transportate la spital, în stare de conștiență, după ce microbuzul în care se aflau a fost lovit de remorca desprinsă de la un ansamblu rutier, scrie mytex.ro.

Accidente Brașov. Doi copii răniți, taxi distrus. 6 persoane rănite, microbuz lovit de o semiremorcă desprinsă de TIR 2

„În accident au fost implicate două autovehicule, iar în urma coliziunii dintre acestea, 6 persoane beneficiază de îngrijiri medicale. La locul incidentului sunt directionate echipaje ale poliției, acestea urmând a efectua cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul ”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, conform Biz Brașov.

Previous Story

Brașov. 6 concerte, la Bastionul Ţesătorilor. Programul evenimentelor

Next Story

Un tânăr de 16 ani a murit după ce a făcut baie într-o piscină. A fost diagnosticat cu insolatie și trimis acasă de medici