Accident Brașov. Doi copii și doi adulți răniți pe Ocolitoare

Last Updated on iulie 26, 2024 Accident Brașov. Doi copii și doi adulți răniți pe Ocolitoare 1

Un accident a avut loc în această dimineață pe Ocolitoarea Brașovului. Din primele informații, doi copii și doi adulți răniți, anunță Monitorul Expres.

În jurul orei 9.30 am fost solicitați să intervenim la un accident rutier, produs pe Centura Brașovului. În accident au fost implicate un autoturism și un autocamion.
La fața locului au fost direcționate o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD cu medic și două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean.

În accident au fost implicate 4 persoane, dintre care 2 adulți și 2 minori. Acestea sunt evaluate la fața locului de către personalul medical. Misiunea este în dinamică, revenim cu detalii”, a informat Kinga Bordea – ISU Brașov, potrivit mytex.ro.


(Video Brasov.net)

Accident pe DN 1, între Vlădeni și Perșani. Trei maşini implicate
Un accident rutier a avut loc ieri seară, 25 iulie, pe DN1, între localitățile Vlădeni și Perșani. În accident au fost implicate trei autoturisme, iar în urma coliziunii dintre acestea, o persoană a suferit leziuni corporale, pentru care a beneficiat de îngrijiri de specialitate, conform brasov.net.

La fața locului au fost direcţionate echipaje ale Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, care au efectuat cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.

Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să adapteze viteza la condițiile de drum și să respecte dispozițiile polițiștilor rutieri prezenți în zonă.

Previous Story

Creșterea temperaturii medii i-a alertat pe meteorologi. Roxana Bojariu, climatolog șef al ANM: „Magnitudinea ne nedumerește. Creșterea e mult mai mare față de ce anticipam noi”

Next Story

O fostă pacientă a obținut daune morale de 300.000 de euro. Avocata: „Cine ar trebui să plătească este spitalul, în solidar cu fiecare dintre asistentele sau doamna doctor care au fost inculpate în dosar, în soldiar cu asigurătorul”