A murit „Brenda” actrița din Beverly Hills. Shannen Doherty avea 53 de ani

Last Updated on iulie 14, 2024 A murit „Brenda” actrița din Beverly Hills. Shannen Doherty avea 53 de ani 1

Actriţa  Shannen Doherty (SUA) , cunoscută pentru rolurile din serialul Beverly Hills și Charmed, a murit sâmbătă, la vârsta de 53 de ani, potrivit Antena 3.
Cunoscută ca Brenda din Beverly Hills, ea se lupta cu cancerul de ani de zile.

Shannen Doherty a murit pe 13 iulie, la vârsta de 53 de ani, a anunţat purtătorul ei de cuvânt, într-un comunicat de presă transmis duminică de Variety.
„Cu inima grea, confirm decesul actriței Shannen Doherty”, a spus purtătoarea de cuvânt a lui Shannen Doherty, Leslie Sloane.
„Sâmbătă, 13 iulie, ea a pierdut lupta cu cancerul, după ani întregi de lupte”.
„Fiică, soră, mătușă și prietenă devotată, a fost înconjurată de cei dragi și de câinele ei, Bowie.
Familia cere ca intimitatea lor să fie respectată, să se ocupe de cele necesare în pace”, a transmis Leslie Sloane.

Diagnosticată cu cancer de sân în 2015, actrița a decis să facă public acest lucru pe Instagram, pentru a crește gradul de conștientizare.
Pe 4 februarie 2020, ea a dezvăluit pe platoul emisiunii Good Morning America că a suferit o recădere a bolii și se afla în stadiul 4 al bolii, după o remisiune anunțată în 2017.

Atunci, Shannen Doherty a ales să-și ascundă boala de fani și de publicul larg, pentru a continua să lucreze și pentru a demonstra că cineva poate fi bolnav și activ.

Actrița a continuat să muncească și să-și prezinte podcastul până de curând. Aceasta a luptat până în ultima clipă, iar acum ceva timp chiar a spus că nu este pregătită să moară.

Nu vreau să mor. Nu am terminat cu viața. Nu am terminat cu iubirea… Pur și simplu nu sunt pregătită, nu am terminat”, a spus aceasta în 2023, atunci când a anunțat că boala s-a răspândit la creier, conform Fanatik.

Shannen Doherty a sperat până în ultima clipă că va învinge boala
Curajoasa vedetă a postat un videoclip cu cel mai recent episod al podcastului său, Let’s Be Clear, în care a vorbit despre continuarea tratamentului cu chimioterapie.

Shannen a subtitrat postarea: “Episod nou al @letsbeclearpod pe @iheartradio sau oriunde ascultați podcast. Aceasta este ceea ce mă confrunt în prezent. #cancer #viață “.
În clipul din podcast, Shannen a vorbit cu cei 2,2 milioane de urmăritori ai ei pe Instagram despre incertitudinea viitorului ei.

Ea a recunoscut: “Deci, știi, pentru prima dată nu am nicio idee despre cât va dura chimioterapia, trei luni sau șase luni. Nu se știe ce se va întâmpla, dacă nu funcționează, dacă vom schimba din nou tratamentul.

Actrița a continuat să spună că această nouă rundă de tratament a fost “înfricoșătoare”, scrie Pro Tv. Ea a spus: “Nu este ceva ce pot prezice. Nu este ceva ce medicii mei pot prezice și este înfricoșător. Este ca un mare apel de trezire. În același timp, trebuie să spun că există o anumită pozitivitate acolo și pozitivitatea este că, deoarece structura moleculară a celulelor mele canceroase s-a schimbat recent.

“Aceasta înseamnă că există mult mai multe protocoale pentru mine să încerc. Pentru prima dată în câteva luni, probabil, mă simt plină de speranță pentru că există atât de multe protocoale mai mult acum. Întrucât înainte eram plină de speranță, dar încă mă pregăteam.”

Previous Story

(Foto) Ștranduri și piscine termale pentru brașoveni. Poți să atingi o stare de bine în mod natural, prin odihnă, relaxare și vindecare!

Next Story

Șefa ANM, Elena Mateescu, a anunțat ce urmează după „cea mai călduroasă săptămână”. Cum va fi vremea la Brașov