Femeia din Brașov care a murit în accidentul de pe DN 1 era directorul juridic al fundației Conservation Carpathia. Colegii își iau rămas bun

Last Updated on iulie 21, 2024
Femeia din Brașov care a murit în accidentul de pe DN 1 era directorul juridic al fundației Conservation Carpathia. Colegii își iau rămas bun 1

Un accident grav în care și-au pierdut viața două persoane a avut loc în noapte zilei de vineri, 19 iulie, în jurul orei 23.30, pe DN1, în zona intersecției Porumbacu de Jos cu localitatea Sărata.

Potrivit polițiștilor, un bărbat de 40 de ani din județul Arad care conducea un TIR, în timp ce se deplasa pe direcția Brașov – Sibiu, ar fi intrat în pe contrasens și în coliziune cu un autoturism în care se aflau șoferul și alți trei pasageri.

Șoferul și soția acestuia au murit pe loc, fiica lor de 17 ani este internată în stare stabilă la Spitalul de Pediatrie, iar un tânăr de 18 ani, care nu le era rudă, este în stare gravă, la Spitalul Județean, intubat și vetilat mecanic.

Femeia care a murit în accidentul de la Porumbacu de Jos era directorul juridic al fundației Conservation Carpathia. Colectivul fundației „Conservation Carpathia” au postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționat prin care își iau rămas bun de la colega lor, informează turnulsfatului.ro.

Potrivit celor de la fundație Ioana se întorcea din vacanță cu familia ei. Mai jos puteți citi, integral, mesajul colegilor.

„Cu inima zdrobită anunțăm pierderea tragică a Ioanei Săvulescu, directorul juridic al fundației noastre. O așteptam luni să ne împărtășească poveștile din vacanță, însă drumul Ioanei și al soțului ei a fost schimbat înspre alte lumi de către un TIR. Este extrem de dureros pentru noi, oamenii din Fundația Conservation Carpathia. Am pierdut o prietenă bună și o persoană cu care am pornit la drum în acest proiect în urmă cu 13 ani.

Ioana a fost un pilon de putere, bunătate și pasiune pentru Munții Făgăraș, o persoană care ne-a ajutat și ne-a dat sfaturi când am avut nevoie, o persoană care a crezut că putem lăsa ceva mai bun aici, și care acum ne lasă cu un gol imens. Gândurile noastre sunt alături de familia ei, a cărei durere depășește orice imaginație.

Vor trece zile sau săptămâni până când vom înțelege cu adevărat că Ioana nu se va mai întoarce.

Mulțumim, Ioana, pentru toată munca depusă, pentru răbdare, pentru pasiune, pentru onestitate și pentru sinceritate.

Odihnește-te în pace, Ioana!”, au scris aceștia.

Previous Story

Video Brașov. Un dinozaur a luat foc la Dino Parc. Reacția administratorilor

Next Story

A fost prins suspectul ucigaș al dentistei. A avut nevoie de doar 33 de secunde pentru a-și duce planul