8 copii și 12 adulți intoxicați la un complex hotelier. Surse: cauza ar fi clorul din piscină

Last Updated on iulie 15, 2024 8 copii și 12 adulți intoxicați la un complex hotelier. Surse: cauza ar fi clorul din piscină 1
Aproximativ 20 de persoane, printre care 8 copii, s-au intoxicat luni, la un complex hotelier din stațiunea Olimp. Autorităţile din judeţul Constanţa au activat, luni, Planul roşu de intervenţie. Surse Antena 3 CNN spun că oamenii s-ar fi intoxicat din cauza clorului din piscină.

Mai multe persoane (printre care şi minori) acuză stare de rău, senzaţii de sufocare, respiraţie greoaie. Pentru gestionarea eficientă a situaţiei, la nivelul judeţului Constanţa a fost activat Planul Roşu de Intervenţie”, au transmis reprezentanţii ISU, conform Observator TV.

La acest moment, aproxmativ 20 persoane (12 adulți și 8 copii) sunt în evaluare medicală la fața locului. Toate persoanele sunt conștiente.
Trei dintre copii au fost transportați de SAJ la un spital din Mangalia.

Update
Au fost transportați la spital încă un adult și un copil cu un echipaj SMURD, un adult cu alt echipaj SMURD, un alt adult cu echipaj SAJ și 3 copii cu 2 aparținători adulți cu autospeciala pentru transport victime multiple, scrie Replica Online.

Unul dintre copiii veniți cu familia la mare spune că că aproximativ 20 de persoane erau în piscină în acel moment și se simțea miros de clor.

Copilul se simte bine pentru că a părăsit locul repede.
În jur de 20 de persoane erau în acel moment în piscină. Se simțea miros de clor.

„Eu mă simt bine, că am părăsit locul destul de repede.– spune un copil de 13 ani venit la mare cu familia, scrie Ziua de Constanța.

Previous Story

(Foto) La Brașov, 46 de grade, 3 incendii. La alții grindină, furtună puternică, zeci de mașini au rămas blocate, vântul a doborât mai mulţi copaci

Next Story

Aeroportul Brașov. AACR : Fly Lili, avion cu „61 de neconformități grave ce țin de siguranța zborului”