(Video) Turiștii străini, supărați pe aglomerația de pe DN1: „Nu am văzut așa ceva. E ceva rău”

Last Updated on iunie 24, 2024 (Video) Turiștii străini, supărați pe aglomerația de pe DN1: „Nu am văzut așa ceva. E ceva rău” 1

Probleme mari și în această minivacanță pentru cei care au vrut să plece din Brașov spre București. Ultima zi a vacanței de Rusalii a adus un amestec de râs și plâns în stațiunile montane. A fost ploaie, dar și soare, veselie, dar și nervi pe DN1, la întoarcerea acasă.

Mii de oameni au petrecut acest weekend prelungit pe Valea Prahovei și în zona Brașovului. Pe DN1 șoferii au fost prinși în aceeași capcană, care se tot repetă: traficul aglomerat. S-au format cozi kilometrice de mașini, la Predeal, Bușteni și Comarnic. Străinii ajunși la noi au avut un șoc.

Turist din Australia: E dezgustător! Nu am văzut așa ceva.
Reporter Știrile Pro Tv: De unde sunteți?
Turist din Australia: Sunt din Australia, Sydney. E ceva rău. Am fi pierdut zborul daca lăsam pe ultima zi.
Mulți și-au pierdut răbdarea.
Reporter: Cât vă arată că faceți?

Turist: Păi nu mai vreau, că nu vreau să fac infarct, o zi întreagă! O zi întreagă! Facem din Germania până la Nădlac 9-10 ore și fac din Sibiu până în Bolintin sau București 13-14 ore! E posibil așa ceva???”

Ploaia i-a speriat pe turiști
Ultima dimineață a vacanței de Rusalii a venit cu ploaie la munte, astfel că mulți dintre turiști au plecat spre București mai devreme.

Chiar dacă soarele a ieșit din nori, temperaturile au fost blânde și ne-au permis un experiment: „Mi-am luat o sticlă cu apă și am pornit pe jos, pe lânga coloană. Am parcurs un km în mai puțin de 10 minute, timp în care mașinile abia s-au mișcat. Colegul meu a ajuns cu mașina abia după 30 de minute, așa că eu am putut să mă opresc și să mă odihnesc”.

Cei care n-au vrut să renunțe la niciun minut din vacanță au făcut cozi la piscine.
Pustiu de dimineață, centrul Brașovului s-a animat imediat ce a dat soarele, iar vizitatorii au invadat iarăși terasele, piețele și promenadele.

Târgul de meșteșugari din centrul orașului a fost pentru mulți o oprire necesară ca să cumpere mici suveniruri pentru cei de acasă.

Vacanță de coșmar pentru o familie de români care a mers în Grecia cu mașina: a rămas fără BMW, bani și documente. „A intrat peste noi în casă”
O familie de români, care a mers cu mașina în vacanță în peninsula Halkidiki, Grecia, a trecut prin clipe de coșmar. Le-a fost furată mașina din parcare, în care aveau documente, bunuri și bani. „A intrat peste noi în casă”, a povestit proprietara mașinii, conform adevarul.

Proprietara mașinii a cerut ajutorul oamenilor, duminică, 23 iunie 2024, pe grupul de Facebook „Forum Grecia”. Mașina, marca BMW, i-a fost furată din Pefkochori, lângă Elephant Beach, în jurul orei 2.50 dimineața.
„Mașina furată din Pefkochori! Vă rog mult să mă ajutați să o găsesc!”, a scris disperată, românca, publicând și fotografie cu mașina.

Din primele informații, un individ cu fața acoperită ar fi găsit o ușă deschisă la vila unde aceștia erau cazați, a luat de pe masă cheia de la mașină și a furat mașina.
În autoturism se aflau mai multe bunuri, sumă importantă de bani, dar și documentele pe care le aveau. Totul s-a întâmplat în timpul nopții, atunci când proprietarii vilei și turiștii cazați dormeau.

„A intrat peste noi în casă și a luat cheile de pe masă”, a mai spus femeia.
„Îmi sună ca și cum a complotat cu proprietarii Vilei”, a spus un urmăritor al paginii „Forum Grecia”.
„Nu e vorba e așa ceva!!Proprietarii fac tot posibilul să o găsim! Au intrat și la vecini, și au luat telefoane, tablete, laptopuri”, susține românca.

Turist român: „Am fost să văd dacă sunt locuri pe plajă. Am lipsit 10 minute”
Tot în peninsula Halkidiki, un român s-a trezit cu mașina spartă. El a scris pe Facebook ce a pățit, în timpul în care a lăsat mașina nesupravegheată.

„Mare grija la ce lăsați în masini. Am fost furat de o sumă de bani de acest domn, care după priviri nu actionează singur. Cel mult 10 minute, am lipsit de la mașină. Nu știu ce dispozitiv au, dar mi-au deschis doar portbagajul. S-a întâmplat la plaja orange beach, doar am coborât să văd dacă sunt locuri și m-am întors”, susține românul, pe Facebook.

Previous Story

(Video) Patronul fabricii de cașcaval de la Ibănești a murit încercând să-și salveze angajații. Alți 3 bărbați au decedat în bazinul de decantare

Next Story

Detalii despre accidentul de la fabrica de cașcaval din Ibănești. Patronul a murit sub ochii soției. Aceasta l-ar fi rugat să nu intre în bazin, văzând că ceilalți nu mai ies, dar acesta s-a dus după angajați