(Video) Şarpe de peste un metru şi jumătate, ridicat de jandarmi dintr-o locuinţă

Last Updated on iunie 12, 2024 (Video) Şarpe de peste un metru şi jumătate, ridicat de jandarmi dintr-o locuinţă 1

Un şarpe de peste un metru şi jumătate lungime a fost ridicat de jandarmi dintr-o locuinţă. Reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi au transmis, miercuri, că un apel la 112 a semnalat, marţi seara, prezenţa unui şarpe într-o locuinţă.

Echipajul de intervenţie al Jandarmeriei s-a prezentat la adresa indicată în apel, o locuință din Pecineaga, judeţul Constanţa, şi a reuşit să localizeze şi să captureze şarpele.
Şarpele a fost eliberat în mediul său natural, fără a prezenta niciun pericol pentru cetăţeni”, au anunţat jandarmii, conform Stirile Pro TV.

Ei au precizat că în ultima perioadă s-au înmulţit apelurile de acest gen deoarece, din cauza creşterii temperaturii, reptilele au devenit mult mai active şi le recomandă cetăţenilor să nu intervină singuri în astfel de situaţii.

“Surpriză” care îngheaţă sângele-n vene: un şarpe de peste 1,5 metri, într-o casă din Mehedinţi
Jandarmii din judeţul Mehedinţi au intervenit în comuna Devesel pentru a îndepărta un şarpe găsit într-un garaj. Reptila a fost dusă într-o zonă cu vegetaţie. De la începutul anului, jandarmii din Mehedinţi au avut 23 de astfel de intervenţii.

O femeie din comuna Devesel, judeţul Mehedinţi, a solicitat marţi, 11 iunie a.c., sprijinul jandarmilor apelând numărul de urgenţă 112, după ce a relatat faptul că un şarpe se află în garajul acesteia. În scurt timp, jandarmii au ajuns la adresa indicată, observând în garaj, ascuns dupǎ nişte cutii, un şarpe neveninos, în lungime de peste un metru şi jumătate”, a transmis, miercuri, Inspectoratul de Jandarmi Mehedinţi.

Previous Story

USR Brașov solicită renumărarea voturilor pentru Primărie. Coliban: „Este dreptul nostru să cerem clarificări şi o rezolvare din partea BEM”

Next Story

(Video) Tornadă pe lac. „A venit din spate de la cabană și a luat barca pe sus”