(Video) S-au trezit cu ursul pe terasa magazinului chiar când primeau pe telefon avertizare Ro-Alert

Last Updated on iunie 15, 2024 (Video) S-au trezit cu ursul pe terasa magazinului chiar când primeau pe telefon avertizare Ro-Alert 1
Câțiva localnici dintr-o comună din apropiere de Vulcanii Noroioși s-au trezit cu ursul pe terasa magazinului chiar când primeau pe telefon avertizare Ro-Alert cu privire la pericol

Câţiva localnici care stăteau de vorbă în curtea unui magazin din comuna buzoiană Cernătești din apropiere de Pleșcoi și Vulcanii Noroioși, au primit pe telefoane o avertizare RO-Alert despre prezenţa unui urs în zonă.
Nici nu au apucat să citească bine mesajul că animalul era deja lângă ei. Oamenii au făcut gălăgie, aşa că animalul s-a speriat şi a luat-o la fugă.

A intrat apoi în curtea unei femei în vârstă, doar la câteva case depărtare. Bătrâna s-a speriat şi a fugit în casă. Şi ursul s-a speriat şi a dispărut pe o uliţă potrivit informațiilor Observator News.

Imagini cu ursul care a pus pe jar locuitorii din Câmpina. Animalul, surprins în zona podului peste DN1
Un urs a pus pe jar locuitorii din cartierului Slobozia al Câmpinei, astăzi. Acesta s-a plimbat nestingherit pe străzi, autoritățile fiind nevoite să emită un mesaj RO-ALERT.
Animalul sălbatic a fost văzut pe strada Nicolae Bălcescu (cartier Slobozia) din municipiu, potrivit ISU Prahova, scrie Observatorul Prahovean.

Prezența sa fiind semnalată în miezul zilei, au fost nenumărați locuitori care au văzut animalul pe stradă. O membră a grupului de Facebook ”Câmpina pentru toți” a publicat imaginile surprinse în zona podului de peste DN1, cu animalul de peste o sute de kilograme care traversa strada.

Previous Story

Brașov. Adrian Veștea îi răspunde lui George Scripcaru: „Față de anul 2020 am câștigat peste 7.000 de voturi, 6000 doar din municipiul reședință de județ!”

Next Story

Brașov. Planul lui Allen Coliban pentru adversarii politici: „Sesizări / Plângeri penale / Acțiuni în instanță/un grup de suport juridic, gata de acțiune”