(Video) Incendiu la Mall-ul AFI Cotroceni. Clienţii au fost evacuaţi. „A luat foc Mall-ul. Ia uite ce fum iese”

Last Updated on iunie 25, 2024 (Video) Incendiu la Mall-ul AFI Cotroceni. Clienţii au fost evacuaţi. „A luat foc Mall-ul. Ia uite ce fum iese” 1

Intervenție de urgență a pompierilor la Mall-ul AFI Cotroceni. Oamenii aflați în mall au fost inițial sceptici, mulți considerând că ar putea fi vorba despre un test obișnuit al sistemului de alarmă.

Cu toate acestea, sunetul mașinilor de pompieri care se apropie și intensificarea activității de urgență i-au determinat pe unii să înceapă să evacueze clădirea, transmite oficiuldestiri.ro, preluat de RTV.

Barierele parcării au fost ridicate, permițând ieșirea mașinilor fără plată, iar un polițist a dirijat traficul pentru a facilita evacuarea rapidă și sigură a mașinilor din parcare. Poliția locală și mai multe mașini de pompieri au ajuns la fața locului, pregătite să intervină în caz de nevoie.

Circulația pe bulevardul din fața mall-ului a fost oprită de poliție pentru a permite accesul rapid al vehiculelor de urgență și pentru a asigura siguranța pietonilor care părăsesc clădirea.

Vom reveni cu amănunte!

@cosminionuut557 #aficotroceni ♬ sunet original – Gabriel

Previous Story

Netflix ar putea introduce un abonament 100% gratuit, finanțat doar din publicitate

Next Story

Brașov. Au ajuns pepenii autentici din Dăbuleni și Sadova: „Pepenii provin din surse de încredere și verificate”. La ce prețuri se vând