Video Brașov. S-a redeschis piscina Pănicel. „Apa incalzita la 25 de grade, 200 de sezlonguri”

Last Updated on iunie 3, 2024 Video Brașov. S-a redeschis piscina Pănicel. „Apa incalzita la 25 de grade, 200 de sezlonguri” 1

Zilele trecute s-a redeschis piscina Pănicel, aflată pe DN73A Brasov-Bran la 2 km de Rasnov. Piscina exterioara incalzita, cu bar si preparate fast food. Parcare ultra spatioasa, gratuita. Tarife: 60 lei adult/zi, 40 lei copil (4-12 ani)/zi sau 40 lei adult sau copil / 4 ore.

„Am redeschis piscina Panicel :
⚠️Apa incalzita la 25 de grade
⚠️200 de sezlonguri
⚠️Barul cu o multime de cockteiluri alcoolice si non alcoolice
⚠️Burgeri la sezlong
Si nu in ultimul rand parcare ampla gratuita, sunt o parte dintre bucuriile veri intalnite la Panicel!” au transmis administratorii piscinei Pănicel.

Aici găsiți și Centru de Echitatie Panicel
La nici 2 km de orasul Rasnov, in drumul spre Bran, va asteptam la centrul de echitatie Panicel cu cai de diferite rase, special antrenati spre a va oferi clipe de relaxare unice.

Video Brașov. S-a redeschis piscina Pănicel. „Apa incalzita la 25 de grade, 200 de sezlonguri” 2
DCIM100MEDIADJI_0090.JPG

Video Brașov. S-a redeschis piscina Pănicel. „Apa incalzita la 25 de grade, 200 de sezlonguri” 3

O alegere minunata pentru cei care doresc sa ia lectii de initiere in calarie, pentru cei ce deja sunt initiati sau pentru cei care doresc sa faca plimbari calare in natura sau in manejul acoperit.

Călăria este aproape a doua natură pentru om și, de aceea, se învață deosebit de ușor în aspectele ei de baza. Primordial este respectul pentru cal iar, odată ce îl vei descoperi, acest sentiment se va transforma în dragoste. Vei ajunge astfel să apreciezi ceea ce numai calul îți poate oferi, respectiv siguranța, posibilitatea de a vedea mai departe și de a merge acolo unde altfel nu ați fi ajuns.
Centrul de echitaţie şi-a început activitatea cu câţiva ani în urmă.

Dispune de un manej acoperit, o construcție nouă, unică in zonă, realizată la standarde internaționale. La Centrul de echitaţie Panicel veti descoperii pe langa facilităţile ecvestre sau lecţiile de călărie şi spectacole sau show-uri de galop trap sau sarituri peste obstacole.” Pentru rezervari sau programari 0756 209 963

Previous Story

(Video) 3 urși au intrat în curtea unei vile din Sinaia. Un șofer a chemat ursul în mașină, pe Transfăgărășan. Și ursul a venit

Next Story

(Foto) Inundație și aluviuni pe Magistrala Brașov – Sighișoara! 3 trenuri oprite