Video Brașov. A început Big Little Festival. Smiley: „Concert Smiley – Big Little Festival 3 zile de super FESTIVAL pentru familii te așteaptă! Ne vedem la Râșnov în acest weekend!”

Last Updated on iunie 21, 2024 Video Brașov. A început Big Little Festival. Smiley: „Concert Smiley - Big Little Festival 3 zile de super FESTIVAL pentru familii te așteaptă! Ne vedem la Râșnov în acest weekend!” 1

Astăzi a început Big Little Festival la Râșnov, județul Brașov. Big Little Festival ți-a pregătit o mulțime de activități, toate pentru copii și părinți împreună. Te așteptăm cu ateliere de gătit, studiouri de înregistrare, terenuri de baschet și fotbal, scenă de teatru, jocuri vechi și jocuri noi, cel mai mare castel gonflabil din Europa, multă mâncare bună și cel mai important, voie bună și veselie cât cuprinde. Toate organizate pentru ca voi să petreceți timp de calitate împreună, copii și părinți.

Smiley: „Concert Smiley – Big Little Festival
3 zile de super FESTIVAL pentru familii te așteaptă! Hai la Big Little Festival – Ne vedem la Râșnov în acest weekend!”

Big Little Festival este un festival pentru oameni mari și mici.
Este nu doar un loc, ci un mod cât mai plăcut pentru ca părinții să petreacă timp de calitate alături de copiii lor.

Festivalul are loc în inima României, în orașul Râșnov, astfel încât accesul să fie cât mai ușor pentru familiile din toate colțurile țării.
O mulțime de activități îi așteaptă pe cei mici și pe cei mari deopotrivă, toate având același lucru în comun: sunt gândite să fie făcute în tandem de către părinți și copii.

În plus, pentru că Dino Parc Râșnov este partenerul Big Little Festival, fiecare bilet la festivalul nostru vine la pachet cu intrare gratuită și nelimitată, pe toată durata evenimentului, la parcul preferat al dinozaurilor!

Festivalul va avea 2 scene
Main stage-ul va găzdui concerte mari ale unor artiști precum Smiley, Alina Eremia, Feli, Nicole Cherry, Jo, Cabron, Andra Gogan, Jean Gavril, Bibi, Misha Miller, Mark Stam.

Art stage-ul va avea spectacole de teatru, activități culturale, literare și vizionări de filme și de desene animate.

Ce artiști vor cânta la Big Little Festival
Smiley, Alina Eremia, Feli, Jean Gavril, Bibi, Andra Gogan, Jo, Mario Fresh, Mark Stam, Nicole Cherry, Cabron, Misha Miller sunt doar câțiva dintre artiștii care vor cânta, dar se vor și juca la Big Little Festival alături de prezentatorul Cosmin Seleși și cele 15.000 de familii, aproximativ 50.000 de persoane, așteptate să participe în spațiul de peste 11 hectare amenajat în cel mai creativ și colorat mod pentru a sărbători relația părinte-copil prin experiențe în tandem unice în România.

Video Brașov. A început Big Little Festival. Smiley: „Concert Smiley - Big Little Festival 3 zile de super FESTIVAL pentru familii te așteaptă! Ne vedem la Râșnov în acest weekend!” 2

Video Brașov. A început Big Little Festival. Smiley: „Concert Smiley - Big Little Festival 3 zile de super FESTIVAL pentru familii te așteaptă! Ne vedem la Râșnov în acest weekend!” 3

Video Brașov. A început Big Little Festival. Smiley: „Concert Smiley - Big Little Festival 3 zile de super FESTIVAL pentru familii te așteaptă! Ne vedem la Râșnov în acest weekend!” 4

Activități pentru copii la Big Little Festival
Nerf Arena, HaHaHa Production Music Camp, Slime Fest, Competiția Familiilor – un maraton de jocuri vechi și noi, Live Cooking Area, Gaming Area cu competiții de Minecraft, FIFA sau BrawlStars, Lego și Nintendo, zone interactive de lectură, spectacole de teatru, ateliere de yoga, aerobic, dans, pictură, tatuaje, gătit, zonă de filme și desene animate vor fi parte din experiențele care vor aduce copiii de ieri și de azi împreună.

„Deși sunt conștient de cât este de important să mă joc cu băieții mei, totuși nu reușesc atât de mult pe cât îmi doresc și așa s-a născut Big Little Festival. Pentru noi, toți părinții, acest festival poate fi ocazia perfectă de a petrece 3 zile întregi de joacă și timp de calitate alături de copiii noștri și sunt sigur că va rămâne o amintire frumoasă pentru toți membrii familiei. Așa că vă invit să mai fim copii pentru cel puțin o zi!”, a declarat Adrian Nica, unul dintre organizatorii Big Little Festival.

Râșnov, localitatea aflată în centrul țării, cu nenumărate atracții, locuri de cazare și peisaje de vis, va deveni în primul weekend din vacanța de vară capitala distracțiilor în familie cu prilejul Big Little Festival care va avea 3 zone mari, diverse și atractive de desfășurare.

Previous Story

Plata cu cardul, obligatorie în toate magazinele din România. Amenzi mari pentru comercianții care refuză introducerea POS-ului

Next Story

Brașov. Fântâna arteziană din Piața Sfatului este oprită pe timp de seară. „Până și supermarketurile închid la ora 22.00!”