(Video) 3 urși au intrat în curtea unei vile din Sinaia. Un șofer a chemat ursul în mașină, pe Transfăgărășan. Și ursul a venit

Last Updated on iunie 3, 2024 (Video) 3 urși au intrat în curtea unei vile din Sinaia. Un șofer a chemat ursul în mașină, pe Transfăgărășan. Și ursul a venit 1

Șoferul unui autoturism a fost la un pas să fie atacat de un urs pe care l-a chemat insistent spre el, după ce a oprit mașina pe Transfăgărășan.
La un moment dat, în timp ce se afla la volanul unei mașini care circula pe Transfăgărășan, bărbatul a văzut pe drum trei urși, scrie Ora de Sibiu.

A oprit imediat mașina, apoi a început să-l cheme spre el pe cel mai apropiat dintre urșii aflați pe carosabil.
„Hai sus! Hai, măi, frumosule, hai sus!”, l-a îndemnat bărbatul.

La un moment dat, animalul a mai făcut doi pași, apoi s-a ridicat instantaneu pe portiera mașinii, încercând să-l zgârie pe șofer.

Trei urși au intrat în curtea unei vile din Sinaia
Urșii devin prezenţe obișnuite în stațiunile de pe Valea Prahovei. Aproape zilnic sunt emise mesaje de avertizare.
La Sinaia, o ursoaică și puii ei au escaladat gardul unei vile din apropierea mănăstirii. Au mers direct la tomberoanele din curte, au cotrobăit după mâncare, apoi au plecat fară să producă stricăciuni.

De altfel, de câteva săptămâni, în stațiunea montană au fost semnalate mai multe apariții în zone diferite. Animalele au fost văzute în zona Furnica, dar și în apropiere de Parcul Central, scrie TVR info.ro.

Bărbat atacat de urs la o stână din judeţul Harghita
Un nou atac al ursului a avut loc la o stână din Lueta, judeţul Harghita. Victima se află la Spitalul Județean de Urgență M-Ciuc sub îngrijire medicală, în afara oricărui pericol, scrie brasov.net.

Din nou punem în balanță viața umană cu cea a carnivorelor mari? Solicit decidenților să ia decizii care să echilibreze această situație! Siguranța comunității este prioritară!

Interveniți și faceți tot ce se poate pentru protejarea populației! Mulțumiri echipei Spitalului Județean de Urgență din Miercurea Ciuc, care a oferit îngrijiri de specialitate victimei!”, a transmis Csaba Borboly, preşedintele Consiliului Județean Harghita pe pagina personală de Facebook.

Previous Story

Brașovul intră sub avertizare de Cod Portocaliu de vijelii, grindină de medii și posibil mari dimensiuni, averse torențiale și frecvente descărcări electrice

Next Story

Video Brașov. S-a redeschis piscina Pănicel. „Apa incalzita la 25 de grade, 200 de sezlonguri”