(Video) Destinație de vacanță pentru brașoveni. Se deschide Divertiland Water Park. „Sezonul acesta avem 12 restaurante noi”

Last Updated on iunie 5, 2024

(Video) Destinație de vacanță pentru brașoveni. Se deschide Divertiland Water Park. „Sezonul acesta avem 12 restaurante noi” 1
DCIM/101MEDIA/DJI_0007.JPG

Divertiland Water Park își deschide porțile săptămâna viitoare, pe data de 15 iunie. Parcul acvatic este unul dintre cele mai mari din Europa Centrală și de Est, fiind amplasat în zona de vest a Capitalei.

Divertiland Water Park a fost lansat în 2012 și avea inițial o suprafață de 72.000 de metri pătrați, însă a fost extins în 2016 până la 200.000 de metri pătrați, respectiv o capacitate de 7.000 de persoane.
Parcul acvatic a fost conceput pentru a fi un proiect verde, alimentat, în mare parte, cu ajutorul energiei solare, printr-un sistem fotovoltaic a cărui funcționare reduce semnificativ emisiile de carbon și, totodată, poluarea mediului înconjurător, scrie b365.ro.

De asemenea, reprezentanții companiei se ocupă acum de plantarea a șase hectare de pădure, acțiune ce va face ca parcul acvatic să fie și mai prietenos cu mediul.

(Video) Destinație de vacanță pentru brașoveni. Se deschide Divertiland Water Park. „Sezonul acesta avem 12 restaurante noi” 2 (Video) Destinație de vacanță pentru brașoveni. Se deschide Divertiland Water Park. „Sezonul acesta avem 12 restaurante noi” 3 (Video) Destinație de vacanță pentru brașoveni. Se deschide Divertiland Water Park. „Sezonul acesta avem 12 restaurante noi” 4

Maria Iancu, Director Dezvoltare AmCorp, a transmis că vara aceasta vor fi deschise 12 restaurante noi în cadrul Divertiland Water Park, de unde vizitatorii se vor putea bucura de numeroase feluri de mâncare și dulciuri:”Sezonul acesta avem 12 restaurante noi în cadrul Divertiland Water Park, întrucât ne-am dorit să oferim clienților noștri o varietare culinară cât mai mare, respectiv posibilitatea de a alege între burgeri, fish&chips, zona de grill a unui restaurant ce are carmangerie proprie, pizza, waffles, înghețată, bubble tea etc.

Totodată, un aspect total nou este reprezentat de zona de lounge, care are Shisha Bar

Previous Story

Urs la Zoo Brașov, relaxare în „piscină”

Next Story

Brașov. Trei indivizi geloși și înarmați au dat buzna la o nuntă. Un tânăr rănit a ajuns în stare gravă la spital