Urs la Zoo Brașov, relaxare în „piscină”

Last Updated on iunie 5, 2024 Urs la Zoo Brașov, relaxare în „piscină” 1

Reprezentanţii Zoo Braşov au postat marți pe pagina de Facebook un filmuleţ cu un urs care se relaxează și face o baie în piscina Grădinii Zoologice.

„cool bear…căldură mare, mon cher!…”,au transmis reprezentanţii Zoo Braşov. „Nici lui nu-i place să fie transpirat….drăgălașul curățel!”, a comentat un internaut, conform transilvania365.ro.

„O băiță la timpul ei este binevenita”, a scris un altul.

Doi turiști au dat nas în nas aseară cu un urs, în Bucegi. Au fost ajutați de jandarmii montani
Aflaţi pe traseul Jepii Mari, doi turişti au cerut marţi seară, 4 iunie, ajutor la 112 după ce s-au întâlnit pe munte cu un urs.

„În jurul orei 19,00, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Prahova a fost sesizat prin intermediul unui apel 112 că doi turişti aflaţi pe traseul turistic Jepii Mari s-au întâlnit cu un urs”, a anunţat Inspectoratul Județean de Jandarmi Prahova, conform Biz Brasov.

O patrulă din cadrul Postului de Jandarmi Montan Buşteni a fost trimisă de urgență pe traseu și a ajuns la turişti, care erau destul de speriați, dar ursul dispăruse. Turiștii au fost ajutaţi să coboare în siguranţă în oraşul Buşteni.

Un urs a murit lovit de două mașini, pe DN1. Un șofer a propulsat animalul în fața altei mașini
Un urs a murit după ce a fost lovit de două autoturisme, în Prahova. Animalul a ieșit în toiul nopții din pădure, pe DN1, la Nistorești.

A fost izbit mai întâi de o mașină care mergea către munte. Impactul puternic a aruncat sălbăticiunea pe celălalt sens de mers, unde un alt autoturism nu l-a putut evita, scrie Stirile Pro Tv.

Cei doi șoferi au scăpat cu leziuni minore, însă mașinile au suferit avarii serioase. Animalul a murit din cauza rănilor grave.

Reprezentanții fondului cinegetic din zonă au fost chemați să ridice ursul mort de pe șosea.

Previous Story

(Video) Furtună cu grindină de mărimea unei mingi de tenis. Vijelia a lovit cu atâta forță încât a făcut bucăți o rulotă care era în câmp. A purtat-o ca pe o coală de hârtie

Next Story

(Video) Destinație de vacanță pentru brașoveni. Se deschide Divertiland Water Park. „Sezonul acesta avem 12 restaurante noi”