Se deschide Ștrandul ReKreativ, cu 5 bazine, la 45 de minute de Brașov

Last Updated on iunie 17, 2024 Se deschide Ștrandul ReKreativ, cu 5 bazine, la 45 de minute de Brașov 1

Brașovenii sunt invitați la ștrandul din Sfântu Gheorghe se deschide pentru public începând cu data de 21 iunie, însă noul sezon aduce schimbări în ceea ce privește prețurile.

Au crescut uşor prețurile pentru zilele lucrătoare, iar în weekend avem prețuri diferențiate, așa cum avem la SPA. Pregătim câteva surprize, printre care și un ștrand party în curând”, a spus Albert Szidónia, directorul de vânzări al Sepsi ReKreativ, pentru weradio.ro.

Astfel, o intrare standard pentru un adult costă 58 de lei (față de 56 de lei în urmă cu un an). Pentru copiii sub 18 ani, persoanele de peste 60 de ani şi adulții cu handicap un bilet întreg va costa în continuare 38 de lei, iar persoanele care se vor prezenta la ștrand după ora 16:00 vor plăti doar 32 de lei. Pe baza cardurilor Sepsi, locuitorii orașului vor beneficia în continuare de tarife cu 50% mai mici la achiziționarea biletelor și abonamentelor, față de persoanele venite din alte localități, iar deținătorii cardurilor pentru familii numeroase vor avea reduceri cu 75% față de tariful standard, însă și copiii cu vârste sub 18 ani, persoanele cu vârste peste 60 de ani și adulții cu handicap mediu și ușor vor beneficia de reduceri.

Ștrandul va fi deschis în fiecare zi, între orele 09:00 și 20:00. La fel ca în anii anteriori, ștrandul va fi deschis până în luna septembrie, sezonul urmând să se încheie înainte de începerea noului an școlar.

Fie că doriți să vă răcoriți, sau să petreceți timp alături de cei dragi, sunteți la locul potrivit. Vă așteptăm cu 5 bazine cu apă încălzită, iar la terasă puteți alege dintr-o gamă largă de mâncăruri și băuturi răcoritoare. Cei mici și cei mari de orice vârstă sunt bineveniți.

Previous Story

Brașov. Naționala României, pe un ecran în Piața Sfatului

Next Story

Se deschide Lacul Ursu, la 2 ore de Brașov. Cel mai mare lac helioterm din lume