Se deschide Lagoon Park, o imensă plajă artificială urbană cu 1.150 de șezlonguri premium, la mai putin de 3 ore de Brașov

Last Updated on iunie 12, 2024 Se deschide Lagoon Park, o imensă plajă artificială urbană cu 1.150 de șezlonguri premium, la mai putin de 3 ore de Brașov 1

Joi, 13 iunie 2024, va avea loc deschiderea „Lagoon Park”, o plajă artificială urbană, cu nisip, Aceasta va avea o suprafață de 11.000 de mp și face parte din Central District Lagoon City.

Plaja artificială a fost realizată pe o fostă platformă industrială, din București, la mai putin de 3 ore de Brașov, iar investiția a fost de 33 de milioane de euro, conform Economica.net. Printre facilitățile ce care le are aceasta se numără:

1.150 de șezlonguri premium cu umbrele,
100 de șezlonguri VIP,
Două restaurante,
280 de locuri de parcare,
Propriul radio,
Sporturi nautice.

Lucian Azoiței, CEO al Forty Management, a transmis următorul mesaj: Oferind o escapadă idilică din dinamica vieții urbane și un model de armonie între tehnologie și natură. Lagoon Park înseamnă transformarea unei foste platforme industriale abandonate de 40.000 de mp într-o oază urbană verde, ce include o lagună turcoaz de 10.000 mp cu o adâncime medie de doi metri și 11.000 mp de plaje cu nisip alb.

Pentru a petrece o zi pe plajă, doritorii vor fi nevoiți să plătească prețuri destul de piperate. Tarifele sunt diferite în funcție de numărul de ore pe care dorești să le petrece la „Lagoon Park Bucharest”, conform b365.ro.

Iată care este prețul pentru închirierea unui șezlong:
Între orele 09:00 – 14:00:
De luni până vineri prețul este de 120 de lei/persoană,
În zilele de sâmbătă și duminică prețul este de 140 de lei/persoană.
Între orele 09:00 – 19:00:

De luni până vineri prețul este de 230 de lei/persoană,
În zilele de sâmbătă și duminică prețul este de 280 de lei/persoană.
Chiar dacă biletul este cumpărat cu câteva ore înainte de începerea intervalului de dimineață (spre exemplu ora 11:00), prețul acestuia nu este micșorat. În cazul în care nu părăsești plaja până la ora 14:00, biletul va fi transformat automat în unul valabil până la ora 19:00, iar diferențe se va achita la plecare.

Previous Story

Strat de gheaţă de un metru în curtea unei gospodării, după o furtună cu grindină

Next Story

Brașov. Allen Coliban respinge petiția pentru refacerea alegerilor. „Mi-au rămas 3 luni și jumătate din acest mandat. În aceste luni, voi continua proiectele începute și voi reprezenta corect interesele tuturor brașovenilor, așa cum am făcut-o și până acum”