Primul zbor FlyLili de la Aeroportul Brașov. Adrian Veştea: „FlyLili te duce de la Brașov la München pentru a susține Tricolorii în optimile EURO!”

Last Updated on iunie 29, 2024 Primul zbor FlyLili de la Aeroportul Brașov. Adrian Veştea: „FlyLili te duce de la Brașov la München pentru a susține Tricolorii în optimile EURO!” 1

În această dimineață a avut loc primul zbor FlyLili de la Aeroportul Brașov, cu destinația Munchen. Adrian Veștea te invită să zbori de la Brașov direct la München pentru a susține echipa națională a României.

Adrian Veştea, viitorul președinte al Consiliului Județean Brașov: „FlyLili te duce de la Brașov la München pentru a susține Tricolorii în optimile EURO!
România a ajuns în optimile de finală la EURO, iar acum poți fi alături de echipa noastră națională! FlyLili lansează zboruri directe de la Brașov către München. Zborurile regulate către München încep mâine, de trei ori pe săptămână, când vor fi inaugurate și zborurile către Stuttgart, tot cu 3 frecvențe săptămânale.

Rezervă-ți biletul pe flylili.com și hai să susținem împreună Tricolorii! Îi mulțumesc lui Jürgen Faff, patronul companiei Fly Lili, pentru că a ales Brașovul ca bază a companiei sale! ”

Primul zbor FlyLili de la Aeroportul Brașov. Adrian Veştea: „FlyLili te duce de la Brașov la München pentru a susține Tricolorii în optimile EURO!” 2

Şerban Todorică-Constantin, președintele Consiliului Județean Brașov: „În această dimineață, sub egida primului zbor FlyLili din Brașov-Ghimbav către una dintre destinațiile de top – München – am trăit cu toții un moment istoric și emoționant. München, locul unde tricolorii noștri vor juca pentru a doua oară, de data aceasta în optimile de finală ale Euro 2024, a devenit acum mult mai accesibil.

Pe această cale, le urăm mult succes băieților noștri talentați și considerăm că această destinație reprezintă o oportunitate minunată de a conecta oameni de cultura noastră și de a împlini visul multor români de a-și vedea jucătorii preferați pe Allianz Arena pe 2 iulie.
Îi susținem și suntem alături de ei, unii de la distanță, alții de mai aproape.

Mulțumită FlyLili, Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav marchează un nou început. Sperăm să fie de succes atât pentru aeroport, cât și pentru echipa noastră națională din Germania. Mă simt mândru că acest aeroport începe să funcționeze normal. Știm că începuturile nu sunt ușoare, dar suntem încrezători că de acum încolo vom evolua constant.

Momentul inaugural a fost marcat de prezența domnului director AIBG, Constantin Albu, și a directorului FlyLili, Jürgen Faff, care au fost alături de echipajul tânăr, contribuind la crearea unei atmosfere cu adevărat speciale și emoționante.
Fiți cu ochii pe noi pentru mai multe noutăți privind dezvoltarea acestui aeroport frumos, compact și modern. Vă invit să vizitați site-ul oficial FlyLili pentru a vă procura bilete și a vă susține Eurotricolorii în Germania. https://www.flylili.com/
Împreună, susținem visul românesc și deschidem porțile către noi orizonturi!”

Previous Story

(Foto/Video) Ștrandurile și piscinele din Brașov. Se organizează chiar și un Pool Party

Next Story

(Video) Perle la Evaluarea Națională 2024: Cireșarii erau persoanele care acum, în iunie, și pââână în august, culegeau muuulte cireșe. Apoi le numărau: una, două, trei și tot așa. Șeful cireșarilor era numit cireșar-șef. Ce frumoasă era viața de cireșar!”