Paradisul Acvatic: Distracția de vară se mută la Brașov. De Rusalii, programul este de la 10-21

Last Updated on iunie 23, 2024 Paradisul Acvatic: Distracția de vară se mută la Brașov. De Rusalii, programul este de la 10-21 1

Paradisul Acvatic te invită să petreci vacanța de vară la Brașov. Aici te așteaptă piscine și tobogane interioare și exterioare, lazy river. Ai și un hotel lângă piscine pentru cazare.

Paradisul Acvatic: „Copiii iubesc toboganele și bălăceală. Ce zici de o vacanță la Paradisul Acvatic Brașov cu toată familia? Marinel vă așteaptă cu piscine și tobogane interioare și exterioare, lazy river. Distracția de vară se mută la Brașov”

Paradisul Acvatic: „Ce planuri ți-ai făcut în minivacanța de Rusalii? ✨
Se anunță 30 de grade toată săptămâna la Braşov 💙☀️
Luni programul este de la 10-21 🤩”

Paradisul Acvatic: Distracția de vară se mută la Brașov. De Rusalii, programul este de la 10-21 2

Hotel ALINALEX
Ferit de agitaţia oraşului, dar la numai 9 minute de centrul istoric şi comercial al Braşovului, HOTEL ALINALEX *** se remarcă prin confort, eleganţă şi servicii de excepţie.

La doar 20 de metri depărtare, aqualand-ul Paradisul Acvatic este deschis 365 de zile/an pentru cei ce caută relaxare, sport şi distracţie.

Alege destinaţia de vacanţă potrivită pentru familia ta!

CAMERE
Hotelul are o capacitate de 23 camere, fiecare având suprafaţa de 45 mp. Toate camerele au pat matrimionial, cu dimensiunea de 2×2 metri, ce pot fi închiriate în regim de „double” sau „single”.

Dotări: Mobilier din lemn masiv, televizor, minibar, telefon, paturi suplimentare disponibile la cerere. Băile sunt prevazute cu cadă de baie, bideu, uscător de păr, priză pentru aparat de ras.

Previous Story

Se deschide Ștrandul SoriDia, la 15 minute de Brașov. Copiii până la 5 ani au acces gratuit

Next Story

Aeroportul Brașov trece la programul de 16 ore, probabil, în intervalul 7.00 – 23.00