O șoferiță și-a rănit mama după ce a călcat-o cu mașina, în timp ce încerca să parcheze

Last Updated on iunie 26, 2024 O șoferiță și-a rănit mama după ce a călcat-o cu mașina, în timp ce încerca să parcheze 1

O șoferiță și-a rănit mama după ce a călcat-o cu mașina, în timp ce încerca să parcheze un autoturism în curtea locuinței. Victima a fost transportată la spital conștientă.

In timp ce conducea un autoturism cu intentia de a-l parca in curtea unui imobil, deși nu deține dreptul de a conduce, o femeie in varsta de 40 de ani, a pierdut controlul directiei de deplasare si a accidentat-o pe femeia de 65 de ani, mama sa, aflata in curte.” transmite Elena Walter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu, conform Ora de Sibiu.

Incidentul a avut loc marți în localitatea Armeni, județul Sibiu. La fața locului a ajuns un echipaj al Ambulanței, cu medic, pentru a acorda primele îngrijiri.

Cercetarile continua pentru stabilirea tuturor circumstantelor producerii incidentului, in cadrul unui dosar penal care vizeaza savarsirea infractiunilor de conducere fara permis si vatamare corporala din culpa.

ISU Sibiu a intervenit de urgență în localitatea Armeni pentru a descarcera o femeie prinsa în curtea unui imobil sub un autoturism.
La fața locului s-a deplasat o autospecială de descarcerare, una de stingere și un echipaj SAJ cu medic. De asemenea a intervenit și SVSU Loamnes.

S-a aplicat manevre pentru descarcerarea unei femei de aproximativ 65 de ani prinsă sub autoturism. Aceasta a fost predată echipajului SAJ pentru evaluare medicală și transport la spital.” transmite Andreea Ștefan, purtător al ISU Sibiu, conform Observator Tv.

Accident cumplit în Dolj. O femeie de 63 de ani a intrat cu maşina pe contrasens, izbind în plin un alt autoturism
Grav accident ieri pe raza localităţii Teasc, din judeţul Dolj. Totul s-a întâmplat după ce o femeie în vârstă de 63 de ani a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în plin într-o altă maşină, condusă de un bărbat de 42 de ani. Şoferii ambelor vehicule au ajuns la spital, în stare critică, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

Potrivit autorităților, la fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că o femeie de 63 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55, pe raza localitaţii Teasc, sat Secui, ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism, în regim de taxi, condus de un bărbat de 42 de ani, din aceeaşi localitate.

În urma evenimentului rutier, cei doi conducători auto au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportaţi la spital în stare gravă. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul, a mai transmis sursa citată.

Previous Story

Două gemene din Brașov, șefe de promoție la Facultatea de Matematică şi Informatică a Universităţii Transilvania

Next Story

(Video) Ce substanțe toxice i-au ucis pe angajații fabricii de cașcaval de la Ibănești. Un pompier a fost salvat la limită, după ce a leşinat lângă fosă