(Video) O porțiune a tavanului unui Mall a cedat după ploile puternice. Trei stewardese de pe o cursă Wizz Air, rănite din cauza turbulențelor

Last Updated on iunie 14, 2024 (Video) O porțiune a tavanului unui Mall a cedat după ploile puternice. Trei stewardese de pe o cursă Wizz Air, rănite din cauza turbulențelor 1

Multe pagube și persoane rănite din cauza furtunilor puternice de ieri. Trei stewardese de pe o cursă Wizz Air, rănite din cauza turbulențelor.

O porțiune a tavanului de la mall-ul din Gheorgheni a cedat în această seară după puhoaiele care au adus orașul sub cod portocaliu de furtuni, transmite Actual de Cluj. O parte din tavanul fals al mall-ului a cedat sub presiunea apei de deasupra sa, în condițiile în care furtuna din această seară din Cluj-Napoca a fost una de proporții și a determinat Inspectoratul pentru Situații de Urgență să le trimită clujenilor mesaje pe telefonul mobil ca să se adăpostească de urgii.

Amintim, puhoaiele care au determinat Inspectoratul pentru Situații de Urgență să emită avertizări pe telefoanele mobile în Cluj-Napoca pentru ca locuitorii să stea în case au dus la inundarea mai multor blocuri iar o mașină a rămas prinsă sub podul din Mărăști. Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca au fost solicitați să scoată apa din imobile de pe strada Transilvaniei din localitatea Baciu, str. Ioachim Olteanu din localitatea Florești, precum și de pe str Eroilor, Albac și Dobrogeanu Gherea din Cluj-Napoca.

Trei stewardese de pe o cursă Wizz Air, rănite din cauza turbulențelor
Trei stewardese au fost rănite din cauza turbulențelor într-o cursă aeriană care a decolat joi seara de la București cu destinația Hamburg, potrivit Digi 24. Zborul era efectuat de compania low-cost Wizz Air, notează Știrile ProTV.

Incidentul a avut loc în timp ce aeronava companiei low-cost ce mergea de la București la Hamburg se afla deasupra Craiovei.
Avionul s-a întors la București, iar însoțitoarele de zbor au fost internate la Floreasca, Elias și Spitalul Universitar.
Acestea au fost „ușor rănite” la cap și picioare, mai scrie Digi24.

Potrivit BoardingPass, site specializat în ştiri din aviaţie, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, mai multe avioane au așteptat zeci de minute în aer îmbunătățirea vremii înainte de a ateriza pe aeroportul “Henri Coandă” (Otopeni) din București.

Din același motiv, zborul companiei HiSky dintre Timișoara și București a aterizat pe aeroportul din capitala Bulgariei, iar cel operat de SkyUp pentru Arkia pe ruta Tel Aviv – București a aterizat la Burgas. Cele două avioane care au aterizat pe aeroporturile din Bulgaria urmau să fie realimentate și să zboare apoi spre aeroportul “Henri Coandă” (Otopeni) din București.

Zborul Ryanair FR679 Viena – București a fost trimis să aterizeze pe aeroportul din Salonic (Grecia). De asemenea, zborul Austrian Airlines OS787 Viena – București a revenit pe aeroportul din capitala Austriei la circa 20 de minute de la decolarea spre București.

Zborul Lufthansa LH1422 Frankfurt – București a fost redirecționat spre aeroportul din Belgrad (Serbia).

Previous Story

Brașov. După Allen Coliban, George Scripcaru îl atacă pe Adrian Veștea. Miza: șefia PNL Brașov

Next Story

O familie s-a trezit cu un Logan în sufragerie, ziua în amiaza mare